Succesverhalen FitFanatics | 10 kg gewichtsreductie: Methodiek werkt echt !

Ook als senior wil je niet hebben dat je regelmatig een kledingwinkel moet bezoeken omdat de weegschaal aangeeft dat er weer wat meer gewicht op de teller staat en dus de pantalon knelt, dat de buik in het shirt het haast onmogelijk maakt -zonder spanning- de knoopjes dicht te krijgen en meer van dit soort zaken. Dus met mijn ruim 97 kg gewicht tijd voor actie.
Echter de afvalmethodes die ik in het verleden vaker geprobeerd heb resulteerde vaak in een jojo effect. Via een goede kennis werd ik op Fitfanatics geattendeerd (deze kennis had heel goede ervaringen met Fitfanatics) en heb daar meteen een afspraak gemaakt. Coach Sander,die me ontving, bleek ik nog te kennen vanuit een ander sportactiviteit waar ik aan deelgenomenen. Het kennismakingsgesprek heeft er in elk geval in geresulteerd dat ik per 1 juni 2021 met de aanpak van Fitfanatics in zee ben gegaan om nu op 1 september 2021 te constateren dat ik ruim 10 kg ben afgevallen. Om een en ander visueel te maken zeg ik wel eens gekscherend “zet maar eens 10 pakken suiker van 1 kg op tafel dan zie je het verschil”.
Met mijn huidige gewicht ben ik al tevreden, ik wil echter streven naar een een ‘blijvend’ gewicht van ca. 85 kg. Ik heb de samenwerking met Sander als uiterst prettig ervaren en ben heel blij dat ik het besluit heb genomen om met Fitfanatics in zee te gaan. Tot slot nog een opmerking: Je moet het wel zelf doen/willen waarbij Fitfanatics je de helpende hand toereikt en…. ook hierbij geldt dat zelf discipline een absolute must is.
Een senior uit Peel en Maas.
Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?