Sven

Langzaam slopen er steeds een paar kilo erbij. Totdat ik op een gewicht van 94 kilo zat. Ik voelde met niet zo fit meer en merkte dat bewegen lastiger werd. Ik had de motivatie niet om hier zelf iets aan te gaan doen, wat voorheen wel lukte.

Op Facebook las ik een reactie van iemand op de pagina van Fitfanatics. Na hun site bekeken te hebben, heb ik een afspraak gemaakt met Sander. Hij heeft mij geïnformeerd over wat FitFanatics voor mij kon betekenen. Ik heb me gelijk aangemeld voor een begeleiding van 3 maanden. De beginmetingen werd gedaan ( wat mij een helder beeld gaf over mijn lijf) en we hebben een doel gesteld. Ik wilde 14 kilo kwijt. Sander ging me helpen dit te bereiken. Binnen 3 maanden zou dit waarschijnlijk niet lukken, maar wel ongeveer 8 kilo. Na de 3 maanden begeleiding zou ik zelf verder gaan.

Sven

Ik kreeg een voedingsschema en ik wilde graag een trainingsschema. Het voedingsschema voelde niet als een dieet, maar een levensstijl die ik als vaste ritme zou kunnen blijven volhouden. Wanneer ik vragen of advies nodig had kon ik Sander altijd bereiken via de mail en Whatsapp. Ook appte hij regelmatig hoe het ging.

Tussentijds had ik afspraken met Sander voor de tussen   metingen en werden schema’s aangepast indien nodig. Ik kreeg feedback over hoe het gegaan was en hij gaf mij tips en tricks.

Inmiddels zijn we 4 maanden verder sinds ik me aangemeld heb en ben ik 17 kilo kwijt!! Boven verwachting van Sander en mijzelf. Ik voel me weer fit en gezond.

Sven

Sander is professioneel en deskundig. Hij zet zich voor 100% in voor jou en staat voor je klaar.

Sander je bent echt TOP!! Onwijs bedankt voor je begeleiding!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding

"Het voelde niet als een dieet, maar als een levensstijl"

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Aniek Jacobs

Aniek Jacobs

“In een halfjaar 14.6 kg afgevallen”

Succesverhaal lezen

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Ellen Cuppen-Hendriks en Mark Cuppen

Ellen Cuppen-Hendriks en Mark Cuppen

8,5 en 12 kilo kwijt in 6 maanden!

Succesverhaal lezen

Jan Burhenne

”41 kilo afgevallen in anderhalf jaar!”

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics