Chocolade taartje met banaan

Ingrediënten

  • 20 gram amandelmeel
  • 30 gram havermoutmeel
  • 1 ei
  • 20 gram whey-proteïnepoeder
  • 15 gram cacao poeder
  • 130 gram Amandelmelk ongezoet
  • 5 gram bakpoeder
  • Halve banaan voor de topping

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden
  2. Meng alle ingrediënten met elkaar in een kommetje tot een glad beslag
  3. Doe een stuk bakpapier in een ovenschaaltje van ongeveer 12 centimeter en doe het beslag daarop
  4. Snijd de halve banaan in kleine stukjes en leg deze bovenop het beslag
  5. Bak het taartje 30 tot 40 minuten in de voorverwarmde oven
  6. Hou het taartje goed in de gaten en gebruik een prikker of vork om te zien of het taartje gaar is

Bijzonderheden

Recept is op basis van een half taartje

  • bereidingstijd: 00:30
  • 200 gram per stuk
  • 262,1 kcal
  • 19,5 gram eiwit
  • 20,6 gram koolhydraten
  • 11,3 gram vet