Peren cake

PERENšŸCAKE

Ingrediƫnten:
– 200g Griekse yoghurt 0,1% vet
– 160g boekweitmeel
– 2 eieren
– 50g kokosrasp
– 30g Whey proteine poeder (vanille)
– 2g bakpoeder
– 2 el olijfolie
– 1 peer geschild in stukjes

Bereidingswijze:
– Meng alle ingrediĆ«nten door elkaar
– Voeg als laatste 2/3 van de stukjes peer toe
– Giet het mengsel in een cake bakblik
– Druk de overgebleven stukjes peer bovenin het beslag
– Zet in de oven voor ongeveer 50 minuten op 160 graden
– Prik met n satĆ©prikker in de cake om te zien of deze gaar is
– Laat afkoelen en snijd de cake in 12 gelijke stukken

Voedingswaarde per plak
(op basis van 12 plakken):
115,3 Kcal – 5,5g eiwit – 12,4g kh – 4,5g vet