Tonijn wrap met avocado

🍴Tonijn­wrap🐟 met avocado🥑🍴

Ingrediënten voor 2 personen:
• 1 avocado
• 1 el citroensap
• 4 volkoren tortilla wraps á 40 g
• 200g tonijn op waterbasis (uitgelekt)
• 2 bosuien
• 8 plakjes gebraden rosbief/fricandeau (vleeswaren)
• 60 g rucola
• 2 el olijfolie
• Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:
• Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in dunne plakken en besprenkel met het citroensap.
• Snijd de bosui in ringetjes.
• Verwarm de wraps in een (grill)pan.
• Bestrijk de wraps met een beetje olijfolie en beleg met fricandeau. Breng deze op smaak met n beetje peper en zout.
• Snijd de bosui in ringetjes en leg deze op de fricandeau. Leg de stukjes avocado op de bosuitjes, daarop de tonijn en daarop de rucola.
• Druppel de rest van de olijfolie over de rucola.
• Rol de tortilla’s stevig op en leg evt. de wraps op de vouwnaad nog een keer in een grillpan of onder de grill en grill in 2-3 min. lichtbruin, keer halverwege.
• Snijd de wraps in gelijke stukken

Voedingswaarde per persoon:

739,7 Kcal – 51,7g eiwit – 42,7g kh – 37,8g vet

Als je minder kcal en vetten wil, gebruik dan 1/4 avocado en 1/2 el olijfolie.                                                                                                                                                                                                                               Dan kom je uit op 595,9 Kcal en 23.8g vet per persoon.