Cupcakes appel kokos

Appel kokos cupcakes

Ingrediënten voor 6 stuks:

– 30g Whey proteine vanille
– 150g magere kwark
– 100g magere melk
– 100g tarwemeel
– 1 tl bakpoeder (2g)
– 0,5 el zonnebloemolie (5g)
– 1 geschilde appel in stukjes
– 3 el kokosrasp

Bereidingswijze:

– meng alle ingrediënten, behalve de appel en houd ook een beetje kokosrasp over
– voeg als laatste de appelstukjes toe en bewaar een paar stukjes voor de topping
– giet het beslag in de cupcake vormpjes en vul ze voor 3/4
– druk de paar laatste stukjes appel bovenop het beslag
– zet voor 25-30 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden) en bak ze goudbruin.
– strooi als laatste wat kokosrasp over de cupcakes heen

Voedingswaarde per stuk:
108,6 Kcal – 8,5g eiwit – 15,3g kh – 1,3g vet

Enjoy!