8 kg afgevallen en 8% gezakt in vetpercentage

8 kg afgevallen en 8% gezakt in vetpercentage

Vanaf eind januari ben ik elke twee weken naar FitFanatics gegaan voor fijne begeleiding. Vandaag, 10 augustus, heb ik mijn laatste meting gehad.

Dankzij de hulp van Sander ben ik in totaal 8 kg afgevallen en 8% gezakt in vetpercentage. Ik had nooit gedacht dat me dit zou lukken maar niets is minder waar! Het ging op en af, maar ik ben blij met wat ik bereikt heb. De laatste kilo’s ga ik er zelf af proberen te krijgen, eens kijken of dat ook geheel zelfstandig gaat lukken 😉

Fitfanatics, Sander: Bedankt!

 • Before - Voorkant

  Before - Voorkant

 • After - Voorkant

  After - Voorkant

 • Before - Zijkant

  Before - Zijkant

 • After - Zijkant

  After - Zijkant

 • Before - Achterkant

  Before - Achterkant

 • After - Achterkant

  After - Achterkant