Afvallen Baarlo

Afvallen Baarlo

Als je wil beginnen met afvallen, dan lijkt een streng dieet vaak de meest voor de hand liggende keuze. Op de korte termijn kan je hiermee snel resultaat boeken, maar een groot nadeel is dat het meestal lastig is om vol te houden. Daarnaast is zo’n heftige ingreep op je eetpatroon ook geen gezonde manier om gewicht te verliezen. Als alternatief is het daarom een stuk verstandiger om te starten met professionele voedingsbegeleiding.

Wij begrijpen dat je soms net wat extra kilo’s kwijt wil raken, maar geen zin hebt op dieet te gaan. In plaats daarvan helpen wij je om af te vallen met voedingsbegeleiding die past bij jouw levensstijl. Hierbij houden we altijd rekening met iemands persoonlijke voorkeuren; je hoeft dus niet aan de maaltijdshakes en ook geen dingen te eten die je echt niet wil. Wij streven naar verandering door een bewuste verandering aan te brengen in je eetpatroon.  Zo kun je op een gezonde manier afvallen zonder de restricties van een dieet en met een langdurig resultaat.

Ben je ook op zoek naar een nieuwe manier om af te vallen? Of heb je net dat extra steuntje in de rug nodig om enkele kilo’s kwijt te raken? Meld je dan aan bij FitFanatics Baarlo voor een gratis intake!

Benieuwd naar de tarieven?

Hoe werkt het?