Alles over small group training

Small group training in Panningen - FitFanatics personal training - voedingsbegeleiding en small group training

Inhoudsopgave

Wanneer mensen beginnen met sporten, hebben ze vaak een bepaald doel voor ogen. Afvallen, sterker worden, gezonder leven of massa kweken, allemaal doelen die mensen zichzelf vaak stellen. Je kunt met sporten veel bereiken en er zijn veel doelen te stellen. Voor het behalen van je sportdoelen is het belangrijk dat je een goede sportmotivatie hebt, de wil om daadwerkelijk aan de slag te gaan en dit te blijven doen. De doelen gaan zichzelf immers niet bereiken.

Vaak zien mensen er tegenop om in hun eentje te gaan sporten. Geef je motivatie een boost door niet in je eentje, maar samen met andere te gaan sporten. Ga trainen met een klein groepje sporters en een personal trainer en ga gericht aan de slag. Je doelen zijn zo veel sneller behaald!

Gemotiveerd of niet?

Veel beginnende sporters stellen (te) hoge doelen voor zichzelf. Iedereen wil een droomlichaam behalen of op het streefgewicht komen. Echter vragen deze doelen alleen jaren werk. Daarnaast is het doel weinig afgebakend, want wanneer vind je dat je je droomlichaam hebt bereikt? Hoe zit dat lichaam eruit? Verschil is pas na lange tijd merkbaar, terwijl je ondertussen maar blijft zwoegen. Op deze manier raken mensen snel gedemotiveerd. Stel jezelf haalbare doelen en sport samen. Op die manier blijft het leuk en behaal je sneller je doelen.

Sporten in een groepje

De perfecte manier om gemotiveerd te blijven tijdens het sporten, is niet door in je eentje te bewegen, maar door in een groepje lekker actief bezig te zijn onder begeleiding van een personal trainer. Wanneer je alleen sport kun je nog wel eens de keuze maken om een keer niet te gaan sporten of minder hard te gaan sporten. Op het moment dat je met een groepje sport zul je dat minder snel doen. Je wilt niet degene zijn die afzegt en dan afwezig is, wat ook niet fijn is voor je medesporters.

5 redenen om te kiezen voor small group training

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor small group training. Hieronder een vijftal redenen waarom jij moet kiezen voor small group training!

Het is betaalbaar

Tegenwoordig willen mensen nergens meer teveel voor betalen, zo ook niet om te kunnen sporten. Small group training is aanzienlijk goedkoper dan personal training. Je verdeelt de kosten namelijk met de rest van het groepje. Kortom, je bent minder geld kwijt, maar krijgt wel bijbehorende individuele aandacht.

Persoonlijke aandacht

Bij small group trainingen heb je meestal groepen van 4 tot 6 personen. Dit houdt in dat er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht is tijdens de training. Een personal trainer zal je motiveren om je vooraf gestelde doelen te bereiken en helpen waar nodig. Daarnaast helpt de personal trainer je bij de uitvoering van de oefeningen, we willen namelijk geen blessures oplopen.

Afwisseling

De personal trainer zal iedere week weer een andere training organiseren. Door de trainingen afwisselend te houden is iedere training uitdagend en dus makkelijker vol te houden.

Samen werken aan hetzelfde doel

Tijdens de trainingen heb je een gevoel van saamhorigheid, wat erg stimuleert tijdens het sporten. Samen werken aan hetzelfde doel en tegelijkertijd fitter worden. Ook zul je minder snel opgeven, wanneer je de rest van de groep ziet doorbikkelen.

Plezier

Als je plezier hebt in wat je doet is het makkelijker vol te houden. Naast het werken aan je persoonlijke doel staat plezier centraal tijdens small group trainingen. Dit wordt gerealiseerd door spel- en competitie in de trainingen te verwerken.

Small group training met FitFanatics

Tijd om aan de slag te gaan, en te werken aan je persoonlijke doelen. Onder begeleiding van een personal trainer, die een schema kan vaststellen en ervoor zorgt dat er groei in het sporten zit, zodat jij je doelen kan bereiken! Wil jij werken aan de beste versie van jezelf, wacht dan niet en neem deel aan een small group training van FitFanatics!

Alles over small group training

Inhoudsopgave

FitFanatics voedingsbegeleiding en personal training in Panningen

Wil je aan de slag met jouw doelen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Voor jou geselecteerd

Snel afvallen is dat wel verstandig

Snel afvallen, is dat wel verstandig?

In onze hedendaagse samenleving is de belofte van snel afvallen erg verleidelijk. Zeker met uitspraken zoals...

Bekijk artikel

Spiermassa opbouwen, zo werkt het!

Veel mensen beginnen hun fitnessreis met hoge verwachtingen en een flinke dosis motivatie, zeker wanneer het...

Bekijk artikel

welke spiergroepen kun je het beste samen trainen voor optimaal resultaat

Welke spiergroepen samen trainen?

Wanneer je de sportschool binnenstapt, gewapend met de beste intenties en een flinke dosis motivatie, wil...

Bekijk artikel

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics