Angela

Meermaals heb ik zelf geprobeerd wat aan mijn gewicht te doen, even op te letten, en het lukte dan om er misschien 3 kilo af te krijgen. Zodra dat niet meer lukte gaf ik snel op. Bovendien woonde ik nog thuis en dat maakte het lastiger om aan te passen. Ik meldde me aan bij een sportschool, maar de stok achter de deur miste. Ik ging met enige regelmaat, maar weet van een goed trainingsschema en oefeningen had ik niet.

Ik heb in mijn hoofd gehad om er écht mee aan de slag te gaan als ik samen ging wonen. Dan kon ik beter zelf mijn voeding bepalen. Zelf dacht ik best oké bezig te zijn. Ik at weinig koekjes, snoepte vrijwel nooit, at zelden zoet beleg op brood en we kookten voornamelijk vers.

Toch bereikte ik op een gegeven moment mijn “magische grens” (zo noem ik het😉) op de weegschaal, een grens die ik met mijzelf had afgesproken die ik niet over wilde gaan. Ik had dat eerder al gesteld, maar ik verlegde steeds de grens toen het me niet lukte om er destijds iets aan te doen. Deze keer was deze grens voor mij écht een harde grens én had ik, nu ik op mijzelf woonde, in mijn ogen meer mogelijkheden er iets aan te doen.

Dit leidde ertoe dat ik nu voor mijzelf wél deze knop om kon zetten. Ik besloot op zoek te gaan naar hulp, ik dacht immers niet slecht bezig te zijn maar toch bereikte ik deze grens. Online ben ik op zoek gegaan waarbij ik uitkwam bij Fitfanatics. Ik was aangesproken door de goede verhalen die ik las. Wel was ik daar eerlijk gezegd een beetje sceptisch over, waren dit wel echte verhalen, klopte dit, werkt het écht zo goed? Het feit dat ik ook in mijn omgeving goede verhalen hoorde, maakt dat ik toch contact heb opgenomen. Ook de kleinschaligheid sprak mij aan, niet in grote zalen vol uitslovers waarin ik dan sta te zwoegen haha.

Wat ik zo fijn vind is dat het heel persoonlijk is, elke trainer kent je persoonlijk en iedereen die er traint is even vriendelijk. Ik kwam in contact met Daan, bij hem heb ik mijn intakegesprek gehad waarna we zijn gestart met personal training en voedingsbegeleiding. Mijn doel? Afvallen en daarmee fitter zijn. Ik wilde de volgende zomer soepel de Oostenrijkse bergen in! Of dat gaat lukken ga ik komende zomer zien, maar ik heb er na mijn resultaten alle vertrouwen in. Vandaag, precies 1 jaar later, ben ik 28kg lichter en 29cm kwijt in buikomvang!

Wat ik anderen wil meegeven? Neem de stap zodra jij je daar klaar voor voelt. Ik zou Fitfanatics zeker aanraden. Wees niet bang dat je “niets” meer mag eten wat je lekker vindt. Mijn afspraak met mijzelf? Ik mag iedere dag iéts eten waar ik écht gelukkig van wordt, zoals een gebakje, een stroopwafel, een lekkere lunch of gewoon al chocoladevlokken op brood of door de kwark, en ik kan je vertellen dat dat vrijwel iedere dag lukt! Ik ben de kleine dingen meer gaan waarderen en weet hoe een goede balans in voeding te creëren waardoor genieten nog altijd gaat. Honger? Dat heb ik eigenlijk zelden, ik ben zelfs meer gaan eten.

Team Fitfanatics, mega bedankt voor deze topresultaten!

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

FitFanatics Daan van Bemmel - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Daan van Bemmel - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training Panningen - Loes Haenraets

Loes Haenraets

Ik voel me echt fitter!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics