Anouk Smits

In december 2019 stopte ik met roken. Ik weet nog dat ik dacht: het zal mij niet gebeuren dat ik hierdoor kilo’s aan kom.

En toen werd het oktober 2020. Ik wilde mijn zwarte broek aantrekken die ik sinds de vorige winter niet meer had gedragen en kreeg hem niet meer over mijn benen. Dit was het moment dat ik het punt bereikte om hier aan te gaan werken.

Ik stond nooit op de weegschaal omdat ik van mening was en nog steeds ben dat een getal niets zegt. Je moet in de spiegel kijken en tevreden met jezelf zijn. Of dit nu met 80, 70 of 60 kg is maakt niets uit, als je je maar gelukkig voelt. Toch ging ik in oktober 2020 op de weegschaal staan en schrok me: 81 kg!!! Nee dit kan niet waar zijn, ik keek in de spiegel en denk jawel dit is heel zeker waar.

Ik heb naar Ellen gebeld en heb een afspraak gepland om te kijken of deze methode iets voor mij zou zijn. Ik hoor me nog zeggen: ja maar ik wil wel 1x per week friet eten, en ik wil ook 1 glaasje cola per dag. Ik ben een week mijn eetpatroon gaan bijhouden en daarop heeft Ellen voor mij een weekschema gemaakt. Toen ik het weekschema kreeg dacht ik: wow zo veel eten?! Dat kan nooit! Maar eerst nog op vakantie en daar ga ik nog niet beginnen. Na 10 dagen vakantie kwam ik terug en woog ik 82,6 kg. Dit was dus mijn start gewicht.

Ik ben met het weekschema aan de slag gegaan. Eerlijk? Ja de eerste week dacht ik nog hallo ik ga toch niet alles afwegen en alles wat ik eet of drink in de app zetten. Dan heb ik wat te doen op een dag. Maar goed wie a zegt moet ook b zeggen. Keurig een week precies gedaan wat in mijn weekschema stond. Hierin stond ook mijn favoriete wortelen stamppot maar niet met mijn favoriete speklap maar een hamlap. Een hamlap? Ja dag, ik wil gewoon mijn speklap. Hup hamlap uit de app en speklap (zelfde gram) in de app. Resultaat: 4x zo veel calorieën!! Ok ik eet wel de hamlap. Toen kwam het zinnetje van Ellen naar boven: ik zeg niet dat je iets niet mag eten, je moet je alleen afvragen of je het nog wil eten. Dus speklap niet meer standaard maar af en toe een keertje als traktatie.

In december 2020 kwam de lockdown. De metingen konden niet plaatsvinden. In plaats hiervan belde Ellen mij om te kijken hoe het ging. Ik had besloten dat ik thuis niet op de weegschaal ging staan omdat deze toch zou afwijken van de weegschaal bij FitFanatics. In januari keek ik in de spiegel en wist ik eigenlijk zeker dat het niet zou tegenvallen als ik op de weegschaal zou gaan staan. 71,5 kg! Trots een foto van de weegschaal naar Ellen geappt en door!

Door de lockdown werden de metingen doorgeschoven. Vanaf juni 2021 ben ik de app niet meer gaan gebruiken en ben ik op gevoel mijn eetpatroon vast gaan houden. Dit bleek ik prima onder de knie te hebben. Mijn laatste meting vond in augustus 2021 plaats. 62,6 kg, precies 20 kilo afgevallen. Dit is een doel waarop ik niet had durven hopen maar het is me gelukt!

Dankjewel Ellen voor de fijne begeleiding en het in mezelf laten geloven. Ik kijk weer in de spiegel met een tevreden blik!

p.s. ook 1x per week friet en glaasje cola zijn inmiddels uit mijn eetpatroon 😉

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Anouk Smits

''precies 20 kilo afgevallen''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics