Melle van Katwijk

Fitfanatics begeleid een aantal fanatiek sporters.

Zo ook toptalent Melle van Katwijk van handbalvereniging BEVO HC te Panningen. Hij vertelt jullie over zijn grote passie handbal en alles wat er bij topsport komt kijken.

Ik ben Melle van Katwijk, 14 jaar en mijn grote passie is Handbal. Ik speel in de B1 van Bevo en train zo’n 12 uur per week. Mede omdat er al een aantal topsporters van Bevo begeleid worden door FitFanatics, heb ook ìk hem gevraagd om advies. Een juiste afstemming in de combinatie sport, voeding, groei en rust is immers erg belangrijk. Sander heeft een voedingsschema samengesteld, afgestemd op mijn leeftijd, groei en trainingsactiviteit, zodat mijn lichaam de juiste hoeveelheid bouw- en brandstoffen binnenkrijgt. Ik ben gestart in juli van dit jaar en ben nu 4 maanden verder.

Het resultaat tot op heden:

Mijn start gewicht was 49,1kg en inmiddels weeg ik 55,2 kg, mijn vetpercentage is keurig stabiel gebleven op 10%. Dit houd in dat mijn vetvrije massa omhoog is gegaan en ik tijdens mijn trainingen en wedstrijden sterker aan het worden ben.

Gezien mijn leeftijd, hoop ik nog een heel stuk te groeien en ik zal daarom zeker doorgaan met deze verandering / verbetering in eetgewoonte. Ik voel me namelijk fitter; heb voelbaar meer energie tijdens de trainingen en wedstrijden en merk ook dat mijn lichaam beter herstelt na afloop. Ik ben Sander van FitFanatics dan ook erg dankbaar voor zijn tips, de voedingsschema’s en begeleiding tot nu toe!

Groet,

Melle van Katwijk

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Melle van Katwijk

''Begeleiding van sporters''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Small Group Training en Voedingsbegeleiding Panningen - Danielle en Freek

Daniëlle en Freek

Beide meer dan 10 kilo afgevallen en geïnspireerd om meer te gaan sporten!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training Panningen - Jarno

Jarno Hendriks v/d Weem

minder rugklachten, sterker geworden en ik voel me fitter en energieker

Succesverhaal lezen

FitFanatics ervaringen

Mark Vrenken

6% afname in vetpercentage en 5,1 kg aan vetmassa in 6 maanden

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Private gym in Panningen

Zomer(stop) actie!

10 personal trainingen met ruim €150,- korting!

10 personal trainingen inclusief begin en eindmeting en mogelijkheid tot zelf trainen met op maat gemaakt schema €549,-

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer sporters door blijven trainen tijdens de zomerstop om weer fit te beginnen aan het nieuwe seizoen.

Bij Fitfanatics bieden wij deze mogelijkheid onder professionele begeleiding. Wat kun je verwachten?

*Actie geld voor zowel Fitfanatics leden als niet leden en loopt tot 13 juni 2024