Begeleiding van sporters

Fitfanatics begeleid een aantal fanatiek sporters.

Zo ook toptalent Melle van Katwijk van handbalvereniging BEVO HC te Panningen. Hij vertelt jullie over zijn grote passie handbal en alles wat er bij topsport komt kijken.

Ik ben Melle van Katwijk, 14 jaar en mijn grote passie is Handbal. Ik speel in de B1 van Bevo en train zo’n 12 uur per week. Mede omdat er al een aantal topsporters van Bevo begeleid worden door FitFanatics, heb ook ìk hem gevraagd om advies. Een juiste afstemming in de combinatie sport, voeding, groei en rust is immers erg belangrijk. Sander heeft een voedingsschema samengesteld, afgestemd op mijn leeftijd, groei en trainingsactiviteit, zodat mijn lichaam de juiste hoeveelheid bouw- en brandstoffen binnenkrijgt. Ik ben gestart in juli van dit jaar en ben nu 4 maanden verder.

Het resultaat tot op heden:

Mijn start gewicht was 49,1kg en inmiddels weeg ik 55,2 kg, mijn vetpercentage is keurig stabiel gebleven op 10%. Dit houd in dat mijn vetvrije massa omhoog is gegaan en ik tijdens mijn trainingen en wedstrijden sterker aan het worden ben.

Gezien mijn leeftijd, hoop ik nog een heel stuk te groeien en ik zal daarom zeker doorgaan met deze verandering / verbetering in eetgewoonte. Ik voel me namelijk fitter; heb voelbaar meer energie tijdens de trainingen en wedstrijden en merk ook dat mijn lichaam beter herstelt na afloop. Ik ben Sander van FitFanatics dan ook erg dankbaar voor zijn tips, de voedingsschema’s en begeleiding tot nu toe!

Groet,

Melle van Katwijk

  • After

    After