Begin oktober ben ik begonnen aan mijn avontuur.

Begin oktober ben ik begonnen aan mijn avontuur.

Sinds een aantal weken na de geboorte van mijn tweede dochter in 2013, ben ik fanatiek hardloper en ook naar de sportschool ging ik een aantal keren per week. Toch vond ik het lastig om beter en strakker in m’n vel te komen: ik had iemand nodig die me zou helpen met beter passende voeding en een fijn trainingsschema voor de sportschool. Fit was ik al, ik wilde alleen ook zo graag het lichaam dat daar voor mij bij hoort.

Dat vond ik bij Sander van FitFanatics! Begin oktober ben ik begonnen aan mijn ‘avontuur’. De eerste meting was spannend maar ik had vooral veel zin in de maanden die gingen komen. Ik kreeg een heel fijn voedingsschema, met meer eten dan ik voorheen at, fijn! Het ging me heel goed af en ik merkte direct verschil doordat kleding net iets losser ging zitten. Na een maand heb ik een aantal trainingen samen met Sander gedaan en vanaf toen ben ik met zijn trainingsschema gaan trainen. Wat was het fijn om duidelijke richtlijnen te hebben en vooral zoveel vooruitgang te zien in een korte tijd: ik word sterker en kan steeds meer gewicht aan.

Inmiddels zijn de 3 maanden begeleiding om en ik blijf graag bij Sander langskomen voor een maandelijkse meeting, mijn stok achter de deur. Ik ben ontzettend blij met het resultaat tot nu toe en ik weet dat er nog meer in zit dus ik ga lekker zo door. Mijn vetpercentage is in 3 maanden tijd met 4,7% naar beneden gegaan naar 19%, waar ik ontzettend trots op ben. Mijn vetmassa is 3,5 kg minder en mijn gewicht 3 kg.

Ik weet, ik heb het zelf gedaan, maar zonder de hulp van Sander en zijn aanstekelijke enthousiasme was het me niet gelukt. Sander, bedankt!

 • Before - Voorkant

  Before - Voorkant

 • After - Voorkant

  After - Voorkant

 • Before - Zijkant

  Before - Zijkant

 • After - Zijkant

  After - Zijkant

 • Before - Achterkant

  Before - Achterkant

 • After - Achterkant

  After - Achterkant