vetpercentage met 4,7% naar beneden

Sinds een aantal weken na de geboorte van mijn tweede dochter in 2013, ben ik fanatiek hardloper en ook naar de sportschool ging ik een aantal keren per week. Toch vond ik het lastig om beter en strakker in m’n vel te komen: ik had iemand nodig die me zou helpen met beter passende voeding en een fijn trainingsschema voor de sportschool. Fit was ik al, ik wilde alleen ook zo graag het lichaam dat daar voor mij bij hoort.

Dat vond ik bij Sander van FitFanatics! Begin oktober ben ik begonnen aan mijn ‘avontuur’. De eerste meting was spannend maar ik had vooral veel zin in de maanden die gingen komen. Ik kreeg een heel fijn voedingsschema, met meer eten dan ik voorheen at, fijn! Het ging me heel goed af en ik merkte direct verschil doordat kleding net iets losser ging zitten. Na een maand heb ik een aantal trainingen samen met Sander gedaan en vanaf toen ben ik met zijn trainingsschema gaan trainen. Wat was het fijn om duidelijke richtlijnen te hebben en vooral zoveel vooruitgang te zien in een korte tijd: ik word sterker en kan steeds meer gewicht aan.

Inmiddels zijn de 3 maanden begeleiding om en ik blijf graag bij Sander langskomen voor een maandelijkse meeting, mijn stok achter de deur. Ik ben ontzettend blij met het resultaat tot nu toe en ik weet dat er nog meer in zit dus ik ga lekker zo door. Mijn vetpercentage is in 3 maanden tijd met 4,7% naar beneden gegaan naar 19%, waar ik ontzettend trots op ben. Mijn vetmassa is 3,5 kg minder en mijn gewicht 3 kg.

Ik weet, ik heb het zelf gedaan, maar zonder de hulp van Sander en zijn aanstekelijke enthousiasme was het me niet gelukt. Sander, bedankt!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding

''Begin oktober ben ik begonnen aan mijn avontuur.''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training Panningen - Loes Haenraets

Loes Haenraets

Ik voel me echt fitter!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics