Erik Nijssen

“Misschien is het leuk om een foto te maken als afsluiting van het traject, en dat je dan het gewicht draagt wat je bent afgevallen. Alleen heb ik geen gewicht van 39 kilo” zei Sander. “Oh, maar dat heb ik thuis wel” was mijn reactie.

Even een stapje terug. Op 5 december 2019 begon mijn traject bij Fitfanatics. Een raar iets. Nooit ook maar een seconde gelet op welke waardes er in mijn voeding zaten, en sporten… Nou ja, ook niet zoveel zal ik maar zeggen. En dan opeens ga je alles bijhouden en ook nog eens 2 keer per week de sportschool in. Maar ja, de eerste stap was gezet en ik besloot om vol voor het resultaat te gaan. Als ik me aan de regels zou houden ( lees binnen de caloriegrens blijven ) zou ik een halve tot een hele kilo per week gaan afvallen. Met 126 kilo op de weegschaal en een traject van 26 weken was het doel snel bepaalt. Onder de 100 in een half jaar.

Nu zijn we aan het eind van het verhaal en zoals al gezegd, niet 26 maar 39 kilo lichter! Heb ik er moeite voor moeten doen? Ja, echt wel. Sporten was wennen, letten op eten was wennen, en alles bijhouden was wennen. Kostte het ook moeite? Nee, eigenlijk helemaal niet. Van de eerste tot de laatste dag heb ik normaal en genoeg gegeten. Geen gekke dingen, en ook af en toe een frietje. Wel het bier een paar keer laten staan, maar met carnaval toch echt niet. En elke keer op de weegschaal bleef het maar goed nieuws regenen. De kilo’s en de centimeters vlogen eraf. Met dank natuurlijk aan Sander die elke week met tips kwam en naast me bleef staan bij de trainingen. Want eerlijk is eerlijk, zonder goeie coach ben ik geen superster in de sportschool. Als ik tussendoor een vraag had kreeg ik direct antwoord via de app. Bijvoorbeeld als ik in een restaurant zat en geen idee had wat nu wel en wat juist niet zo’n goed idee was om te bestellen. Na een tijdje krijg je dat natuurlijk zelf ook door.

Nu is het klaar voor wat betreft het afvallen. Nu begint het volhouden. Maar ik zie daar niet tegenop. Ik kan immers gewoon doorgaan waar ik mee bezig was en kan zelfs weer wat extra’s nemen, omdat er geen kilo’s meer af hoeven. Ik ben blij dat ik er aan begonnen ben, ondanks mijn bedenkingen in het begin. En uiteraard ben ik heel tevreden met het resultaat! Sander, en Ellen, bedankt voor de goeie begeleiding en het heerlijke etentje. En voor iedereen die twijfelt of hij/zij zoiets ook kan: Gewoon doen, het gaat vanzelf!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Erik Nijssen

''-39 kg!! Ik ben blij dat ik eraan begonnen ben!''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics