Succesverhalen FitFanatics | ‘Corona heeft ook zo zijn voordelen’

 

Samen met mijn vriendin heb ik begin 2021 de knop omgezet. Dit kon niet meer langer zo, ik zat niet lekker in mijn vel, en wilde graag afvallen. Het liefste wou ik dit zonder extra te sporten realiseren, vandaar dat ik bij Sander uit ben gekomen om een voedingsschema op te zetten.

Ik heb eerst laten uitrekenen wat mijn standaard werkdag en weekenddag was. Ik ben echt geschrokken hoeveel calorieën er in het weekend binnen kwamen met (heel veel) bier en vet eten.

Corona heeft ook zo zijn voordelen, er zijn minder verleidingen, vandaar dat met name de eerste weken de kilo’s er af vlogen, en dat met alleen maar op je voeding letten…

De laatste weken waren al wat moeilijker om dat ik stiekem alweer wat meer bier ging drinken, maar gelukkig heeft Sander goed kunnen helpen om hier ook een balans in te kunnen vinden. Door tijdens werkdagen iets minder te eten, is er in het weekend meer vrijheid.

Mijn doelen zijn ruimschoots gehaald, 10kg afvallen in een half jaar… Het zijn er 12 geworden! Hier ben ik super trots op! Nu nog zien vol te houden als de verleidingen er écht weer aan komen!

Sander, bedankt voor de afgelopen tijd, ook namens mijn vriendin!

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?