”De laatste jaren was ik wat kilo’s aangekomen en ik voelde me niet meer lekker in mijn lichaam”

Na verschillende succesverhalen te hebben gelezen besloot ik contact op te nemen met Fitfanatics. De laatste jaren was ik wat kilo’s aangekomen en ik voelde me niet meer lekker in mijn lichaam. Omdat ik in het verleden eetproblemen heb gehad, vond ik het een spannende stap. Ik heb dit aangegeven in het eerste gesprek met Ellen. Het contact voelde direct al prettig en vertrouwd aan.
Het schema dat ik kreeg viel me reuze mee. Ik kon veel dingen die ik al at blijven eten. Geen gekke producten en de hoeveelheid was meer dan ik had verwacht! Net na mijn eerste afspraak met Ellen moest ik thuiswerken vanwege de corona crisis. Ik had gedacht dat het moeilijk zou zijn, maar het viel juist enorm mee. Doordat er geen feestjes en etentjes op de planning stonden was het schema goed vol te houden en vlogen de kilo’s er af.

Af en toe was ik te veel gefocust op het getal op de weegschaal. We besloten daarom meer naar mijn vetpercentage te kijken, omdat gewicht niet altijd veel zegt. Ik heb ervaren dat ik meer mag vertrouwen op mijn lichaam en dat het niet erg is om één dag of een weekend ongezonder te eten. Als je de rest van de week normaal eet, is er niets aan de hand. De tweewekelijkse metingen waren een goede stok achter de deur. Ellen pushte niet, maar vroeg vaak hoe ik zelf erover dacht; ‘Als jij er blij mee bent, ben ik dat ook.’ Dat vond ik erg fijn.
Uiteindelijk ben ik op een gezonde, fijne manier bijna 7,5 kilo afgevallen en is mijn vetpercentage gedaald met 5%. Ik voel me een stuk fitter en zit weer lekker in mijn vel. Ellen, bedankt voor de prettige coaching!

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?