Bijna 7,5 kilo afgevallen en mijn vetpercentage is gedaald met 5%

Na verschillende succesverhalen te hebben gelezen besloot ik contact op te nemen met Fitfanatics. De laatste jaren was ik wat kilo’s aangekomen en ik voelde me niet meer lekker in mijn lichaam. Omdat ik in het verleden eetproblemen heb gehad, vond ik het een spannende stap. Ik heb dit aangegeven in het eerste gesprek met Ellen. Het contact voelde direct al prettig en vertrouwd aan.
Het schema dat ik kreeg viel me reuze mee. Ik kon veel dingen die ik al at blijven eten. Geen gekke producten en de hoeveelheid was meer dan ik had verwacht! Net na mijn eerste afspraak met Ellen moest ik thuiswerken vanwege de corona crisis. Ik had gedacht dat het moeilijk zou zijn, maar het viel juist enorm mee. Doordat er geen feestjes en etentjes op de planning stonden was het schema goed vol te houden en vlogen de kilo’s er af.

Af en toe was ik te veel gefocust op het getal op de weegschaal. We besloten daarom meer naar mijn vetpercentage te kijken, omdat gewicht niet altijd veel zegt. Ik heb ervaren dat ik meer mag vertrouwen op mijn lichaam en dat het niet erg is om één dag of een weekend ongezonder te eten. Als je de rest van de week normaal eet, is er niets aan de hand. De tweewekelijkse metingen waren een goede stok achter de deur. Ellen pushte niet, maar vroeg vaak hoe ik zelf erover dacht; ‘Als jij er blij mee bent, ben ik dat ook.’ Dat vond ik erg fijn.
Uiteindelijk ben ik op een gezonde, fijne manier bijna 7,5 kilo afgevallen en is mijn vetpercentage gedaald met 5%. Ik voel me een stuk fitter en zit weer lekker in mijn vel. Ellen, bedankt voor de prettige coaching!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding

''De laatste jaren was ik wat kilo’s aangekomen en ik voelde me niet meer lekker in mijn lichaam''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Aniek Jacobs

Aniek Jacobs

“In een halfjaar 14.6 kg afgevallen”

Succesverhaal lezen

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Ellen Cuppen-Hendriks en Mark Cuppen

Ellen Cuppen-Hendriks en Mark Cuppen

8,5 en 12 kilo kwijt in 6 maanden!

Succesverhaal lezen

Jan Burhenne

”41 kilo afgevallen in anderhalf jaar!”

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics