Dieet Panningen

Dieet Panningen

Diëten is vaak nogal een opgave. Het idee om wat kilo’s kwijt te raken is aantrekkelijk, maar wat je ervoor moet doen niet: weinig eten, maaltijdshakes, streng zijn voor jezelf en altijd het gevoel hebben dat je ‘moet’ afvallen. Daarnaast is een dieet meestal maar van korte duur, waarna het makkelijk is om terug te vallen in oude eetgewoontes. Misschien heb je zelf ook wel eens geprobeerd om door middel van een dieet af te vallen en gemerkt dat dit een heftige ingreep is op je leven, met gemixte resultaten als gevolg.

Wij begrijpen dat je soms wat kilo’s kwijt wilt, of een ander figuur wilt zien als je in de spiegel kijkt, maar dat je geen zin hebt om een streng dieet te volgen. De werkwijze die wij hanteren definiëren we dus ook niet als een ‘dieet’.  In plaats daarvan stellen wij een op maat gemaakt voedingsschema samen dat past bij jouw eetpatroon. Het is namelijk van belang dat je een aanpassing die in jouw levensstijl past. Op deze manier zorgen we voor een langdurig resultaat.

Wil je ook afvallen, maar zonder drastische ingreep in je eetpatroon? Of heb je net dat extra steuntje in de rug nodig om enkele kilo’s kwijt te raken? Meld je dan aan bij FitFanatics Panningen voor een gratis intake!

Benieuwd naar de tarieven?

Hoe werkt het?