Succesverhalen FitFanatics | “dit is nimmer gezonk”

“dit is nimmer gezonk”

Een gedachte die steeds vaker bij mij opkwam, John “dit is nimmer gezonk”. Afvallen dat moest ik gaan doen, afvallen, veel afvallen. Maar hoe dan, dacht ik bij mijzelf én mijzelf goed kennende, hoe dan! Ik moest op zoek naar een formule die bij mij zou passen, een formule met voor mij een stok achter de deur, een goede stevige stok, die mij ertoe zou blijven aansporen om nu eens goed door te pakken. FitFanatics was mij al een beetje bekend via één van mijn dochters en ben toen FitFanatics maar eens gaan volgen op social media. Na enige tijd Fitfanatics gevolgd te hebben en wat goede recensies gelezen te hebben, toch maar die eerste stap gezet, het maken van een afspraak met Sander.

Na een intakegesprek zijn we gekomen tot een voedingsadvies, gebaseerd op 1600 kcal. in combinatie met 2x per week één uur sporten, flink sporten zo bleek later. Een goede keuze, want de kilo’s vlogen ervan af, elke meting weer een goed resultaat. Nu, 3 maanden later, 9 kilo lichter en 12 cm minder buikomvang, realiseer ik mij dat stap 2 voorbij is……

Tegelijkertijd besef ik dat stap 3 reeds is begonnen, mogelijk wel de zwaarste stap. Het is nu aan mij om dit voort te zetten en om die laatste paar kilo’s er ook nog af te werken. Met nog altijd die stok achter de deur ( ff Sander appe) gaat mij dit zeker lukken, daar ben ik van overtuigd. Fitfanatics, Sander, bedankt voor deze kick start en hopelijk tot niet ziens!

John Huidekoper.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?