15 kilo afvallen!

Afgelopen jaar, december 2017 om precies te zijn, hoorde ik via een vriend dat hij een voedingsschema op maat had laten maken. Ook was hij begonnen met fitnessen.
Bij het horen hiervan, werd ik nieuwsgierig. Dit omdat ik zelf al jaren met overgewicht kampte, maar nooit de stap had durven zetten om hier echt iets aan te doen. Zo’n voedingsschema is niks, dacht ik. Allemaal dingen die ik niet zou lusten en een schema waar ik me toch niet aan zou houden, laat staan dat ik er ook nog bij moest gaan sporten. Toch werd ik enthousiast, toen hij vertelde dat dit geen standaard schema was. Een schema waarbij vooral gelet wordt op wat je wel en niet lust, en het meest belangrijke; een schema waarbij je gewoon normaal 6 maaltijden per dag kunt eten zonder honger te lijden. Ik besloot van de ene op de andere dag om Sander meteen te appen, en een afspraak te maken. Nu was er geen weg meer terug! Diezelfde avond nog heb ik me ingeschreven bij de sportschool en een aantal dagen later had ik een afspraak gepland met Sander.
Na een 2 tal afspraken werd er voor mij een voedingsschema op maat gemaakt. Mijn eerste indruk was meteen; dit is makkelijk vol te houden! Dit is uiteindelijk ook gebleken, het eten was lekker en gezond tegelijk, absoluut een uitkomst voor een liefhebber van eten zoals ik!

Een aantal weken na mijn begin bij FitFanatics werd er door Sander & Ellen een voorlichting gegeven over voeding, iets dat mijn kijk op mijn eetpatroon en het variëren hiervan een enorme boost gaf!

Nu, zo’n 10 maanden verder ben ik ontzettend tevreden over hoe de afgelopen periode verlopen is. Na een kleine tegenslag in de zomer, waarbij ik een aantal kilo ben aangekomen, heb ik mijn sporten & het schema weer op kunnen pakken. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik alsnog mijn doel heb weten te bereiken; 15 kilo afvallen!

Dit heb ik in 2 termijnen gedaan; de 1e keer een volledig programma van 6 maanden en de 2e periode alleen de metingen, om zo toch een stok achter de deur te houden!
Dit alles heeft er toe geleid dat ik nu een stuk fitter ben geworden, en zelfs dat ik met het juiste resultaat het sporten leuk ben gaan vinden. Dit was precies hetgeen waar ik al jaren naar op zoek was!

Graag wil ik Sander & Ellen bedanken voor deze fantastische mogelijkheid en hen alle succes wensen in de toekomst!

Beneden vinden jullie de resultaten van mijn begin- en eindmeting.

 04-12-’17 20-9-’18 
Gewicht11599.9-15.1
Vet percentage 28.223-5.2
Vet massa32.423-9.4
Vetvrije massa82.676,9-5.8
Schouders133126-7
Borst113.5107-6.5
Biceps37/3936/39-1
Taille10494-10
Heup119105-14
Bovenbeen6560.5-4.5
Kuit4441-3
Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding

''Precies hetgeen waar ik al jaren naar op zoek was!''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Roy Peeters

Roy Peeters

Geen zeurende rugpijn meer en de Mont Ventoux 3x beklommen!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Lia

Lia

van 66,5 kilo naar 55,5 kilo in 6 maanden!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Private gym in Panningen

Zomer(stop) actie!

10 personal trainingen met ruim €150,- korting!

10 personal trainingen inclusief begin en eindmeting en mogelijkheid tot zelf trainen met op maat gemaakt schema €549,-

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer sporters door blijven trainen tijdens de zomerstop om weer fit te beginnen aan het nieuwe seizoen.

Bij Fitfanatics bieden wij deze mogelijkheid onder professionele begeleiding. Wat kun je verwachten?

*Actie geld voor zowel Fitfanatics leden als niet leden en loopt tot 13 juni 2024