15 kilo afvallen!

Afgelopen jaar, december 2017 om precies te zijn, hoorde ik via een vriend dat hij een voedingsschema op maat had laten maken. Ook was hij begonnen met fitnessen.
Bij het horen hiervan, werd ik nieuwsgierig. Dit omdat ik zelf al jaren met overgewicht kampte, maar nooit de stap had durven zetten om hier echt iets aan te doen. Zo’n voedingsschema is niks, dacht ik. Allemaal dingen die ik niet zou lusten en een schema waar ik me toch niet aan zou houden, laat staan dat ik er ook nog bij moest gaan sporten. Toch werd ik enthousiast, toen hij vertelde dat dit geen standaard schema was. Een schema waarbij vooral gelet wordt op wat je wel en niet lust, en het meest belangrijke; een schema waarbij je gewoon normaal 6 maaltijden per dag kunt eten zonder honger te lijden. Ik besloot van de ene op de andere dag om Sander meteen te appen, en een afspraak te maken. Nu was er geen weg meer terug! Diezelfde avond nog heb ik me ingeschreven bij de sportschool en een aantal dagen later had ik een afspraak gepland met Sander.
Na een 2 tal afspraken werd er voor mij een voedingsschema op maat gemaakt. Mijn eerste indruk was meteen; dit is makkelijk vol te houden! Dit is uiteindelijk ook gebleken, het eten was lekker en gezond tegelijk, absoluut een uitkomst voor een liefhebber van eten zoals ik!

Een aantal weken na mijn begin bij FitFanatics werd er door Sander & Ellen een voorlichting gegeven over voeding, iets dat mijn kijk op mijn eetpatroon en het variëren hiervan een enorme boost gaf!

Nu, zo’n 10 maanden verder ben ik ontzettend tevreden over hoe de afgelopen periode verlopen is. Na een kleine tegenslag in de zomer, waarbij ik een aantal kilo ben aangekomen, heb ik mijn sporten & het schema weer op kunnen pakken. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik alsnog mijn doel heb weten te bereiken; 15 kilo afvallen!

Dit heb ik in 2 termijnen gedaan; de 1e keer een volledig programma van 6 maanden en de 2e periode alleen de metingen, om zo toch een stok achter de deur te houden!
Dit alles heeft er toe geleid dat ik nu een stuk fitter ben geworden, en zelfs dat ik met het juiste resultaat het sporten leuk ben gaan vinden. Dit was precies hetgeen waar ik al jaren naar op zoek was!

Graag wil ik Sander & Ellen bedanken voor deze fantastische mogelijkheid en hen alle succes wensen in de toekomst!

Beneden vinden jullie de resultaten van mijn begin- en eindmeting.

 04-12-’17 20-9-’18 
Gewicht11599.9-15.1
Vet percentage 28.223-5.2
Vet massa32.423-9.4
Vetvrije massa82.676,9-5.8
Schouders133126-7
Borst113.5107-6.5
Biceps37/3936/39-1
Taille10494-10
Heup119105-14
Bovenbeen6560.5-4.5
Kuit4441-3
Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding

''Precies hetgeen waar ik al jaren naar op zoek was!''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training Panningen - Loes Haenraets

Loes Haenraets

Ik voel me echt fitter!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ankie Meulendijks

Ankie Meulendijks

maar liefst 16,8 kilo afgevallen, 8,2% vetpercentage verloren en 15 cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics