Jolanda

Begin augustus 2018 heb ik de stap genomen om naar Fitfanatics te gaan. Ondanks veel sporten wilden de kilo’s er toch niet zo goed vanaf. Ook omdat ik veel last had van mijn schouder.  Na een fijn gesprek met Sander ben ik begonnen. Vooral na de informatiebijeenkomst over voeding gingen mijn ogen open, je gaat hierna een stuk bewuster winkelen en eten.

Na een goede start waarbij de kilo’s eraf vlogen, door voeding en sporten, moest ik echter begin november aan mijn schouder geopereerd worden. Dit betekende dus dat ik niet meer kon sporten. Ik ging er dus vanuit dat ik weer zou aankomen. Maar dat viel mee en iedere meting ging er iets vanaf, soms een kilo, soms iets minder, maar ik bleef zakken met mijn gewicht en omvang. Ik bleef wel wandelen maar meer beweging zat er niet in. Zelf met de kerst bleef ik afvallen, terwijl ik ook gewoon van het eten etc. genoot. Gewoon iets aanpassen in mijn schema. Door de eetmeter-app wist ik wat ik die dag nog mocht eten aan calorieën, dus daardoor kon ik mijn dag gemakkelijk aanpassen.

Na een half jaar kan ik zeggen dat ik ondanks mijn operatie en minder beweging toch mijn doel gehaald heb!
Ik ben 15,5 kg afgevallen waarvan 13 kg vetmassa. Mijn vetpercentage is ruim 7% lager. Mijn kleding is 3 maten kleiner! Dit puur op alleen aanpassingen in mijn voedingspatroon omdat ik dus niet veel heb kunnen bewegen. Ik blijf doorgaan met mijn voedingsschema en als ik dadelijk weer kan sporten ga ik terug voor een nieuw schema.
Ik kan iedereen Fitfanatics aanbevelen en wil Sander dan ook hartelijk bedanken voor zijn steun en input!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Jolanda

''Doel gehaald ondanks tegenslag!''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics