Doel gehaald ondanks tegenslag!

Begin augustus 2018 heb ik de stap genomen om naar Fitfanatics te gaan. Ondanks veel sporten wilden de kilo’s er toch niet zo goed vanaf. Ook omdat ik veel last had van mijn schouder.  Na een fijn gesprek met Sander ben ik begonnen. Vooral na de informatiebijeenkomst over voeding gingen mijn ogen open, je gaat hierna een stuk bewuster winkelen en eten.

Na een goede start waarbij de kilo’s eraf vlogen, door voeding en sporten, moest ik echter begin november aan mijn schouder geopereerd worden. Dit betekende dus dat ik niet meer kon sporten. Ik ging er dus vanuit dat ik weer zou aankomen. Maar dat viel mee en iedere meting ging er iets vanaf, soms een kilo, soms iets minder, maar ik bleef zakken met mijn gewicht en omvang. Ik bleef wel wandelen maar meer beweging zat er niet in. Zelf met de kerst bleef ik afvallen, terwijl ik ook gewoon van het eten etc. genoot. Gewoon iets aanpassen in mijn schema. Door de eetmeter-app wist ik wat ik die dag nog mocht eten aan calorieën, dus daardoor kon ik mijn dag gemakkelijk aanpassen.

Na een half jaar kan ik zeggen dat ik ondanks mijn operatie en minder beweging toch mijn doel gehaald heb!
Ik ben 15,5 kg afgevallen waarvan 13 kg vetmassa. Mijn vetpercentage is ruim 7% lager. Mijn kleding is 3 maten kleiner! Dit puur op alleen aanpassingen in mijn voedingspatroon omdat ik dus niet veel heb kunnen bewegen. Ik blijf doorgaan met mijn voedingsschema en als ik dadelijk weer kan sporten ga ik terug voor een nieuw schema.
Ik kan iedereen Fitfanatics aanbevelen en wil Sander dan ook hartelijk bedanken voor zijn steun en input!

 • Before

  Before

 • After

  After

 • Before

  Before

 • After

  After

 • Before

  Before

 • After

  After