Marian

Al sport ik graag, ik kan eten tot ik neerval.. Eten is leven, niet waar? Van puber af aan zijn veel mensen al bezig om proberen af te vallen, strakker te worden.. een mooier lichaam te krijgen: Ik ben daar eentje van. Al veel dingen geprobeerd. Inmiddels was ik al flink op weg, had wat diëten en sportprogramma’s gevolgd, maar was nog niet tevreden. Je bent en blijft op zoek naar tools waar je niet tijdelijk, maar levenslang iets aan hebt.

Ik heb me heel erg verdiept in alle verschillende manieren. Ik wilde geen online coach die je nooit ziet, maar een echte stok achter de deur. Ik wilde geen detox of shake dieet, maar iets waar ik echt plezier in had. Ik wilde geen ingewikkeld, zwaar proces, maar iets dat eenvoudig is. Ook wilde ik iets wat niet tijdelijk werkt, maar waar je levenslang iets aan hebt.

Dat alles leidde me naar FitFanatics en na een gesprekje al meteen afgesproken om drie maanden begeleid te worden. Geen gek dieet, maar wel duidelijke voedingsrichtlijnen. Een lieve coach (Ellen) die je steunt als het nodig is. En meetings (meetmomenten) om de twee weken die heel motiverend werken!

Ik wist al veel van voeding, maar FitFanatics heeft me nog veel bewuster laten eten. Wat ze mij ook vooral hebben geleerd is te balanceren. Ik kon niet geloven dat ik gewoon nacho’s kon eten en alsnog af kon vallen (dat moest even gezegd worden). Ik leerde bewust te kijken naar wat er in mijn eten zat, zoals koolhydraten en vetten (het laatste waar ik naar keek waren de calorieën) waardoor ik de rest van de dag rekening kon houden met wat ik at. Ook werd me aangeraden extra eiwitten te consumeren voor al het sporten: kwark, kip en vis zijn inmiddels niet meer uit mijn dagelijkse voeding weg te denken. Sommige dingen die ik eerder niet graag at vind ik nu overheerlijk. Maar ook al eet ik iets wat niet de beste keuze is, ik eet wel bewust, en dus nog steeds gezond.

In de eerste maanden vlogen de kilo’s er af. De hulpmiddelen van FitFanatics hielpen enorm! Doordat er bij de boodschappen en bij het koken op kleine dingen werd gelet, begon zelfs mijn familie af te vallen. Eerlijk is eerlijk, na wat maanden kreeg ik het wat zwaarder. Ik vond het niet mega hard werken, je moet het gewoon ECHT willen. En je de vraag stellen wat je wilt bereiken en hoe je dat gaat doen. Op lichamelijk gebied wat tegenslagen gehad, waardoor mijn gewicht niet meer verlaagde maar stabiel bleef. Vooral omdat ik persoonlijk beter in mijn vel zit als ik sport, en dan ook meer met voeding bezig ben. Uiteindelijk voelde ik me niet meer slecht door het cijfer op de weegschaal, nog vóór ik er op ging staan. Doordat ik al flink was afgevallen en positief kon blijven denken, voelde ik me veel gelukkiger en daar draaide het uiteindelijk om. Ook kijkt FitFanatics naar je vetpercentage en centimeters, wat de weegschaal minder belangrijk maakt. Na mijn drie maanden was ik best tevreden met wat ik bereikt had, op fysiek en mentaal gebied. Toch plakte ik er nog drie maanden aan, om te voorkomen dat ik niet terug zou vallen in mijn oude patroon.

Het mooie is, dat ik nu weet wat ik kan doen om een gezond gewicht te behouden. Dus mocht het ooit minder gaan, bijvoorbeeld als de grote M me wat te lief heeft aangekeken, of ik een periode minder in mijn vel heb gezeten, hoef ik maar aan FitFanatics terug te denken om weer te bereiken wat ik wil!

Deze begeleiding was een belangrijk deel van mijn reis om een fit lichaam te krijgen en te onderhouden. Die reis is nog niet, en waarschijnlijk nooit helemaal klaar. Door de kennis en motivatie van FitFanatics heb ik er wel meer plezier in, en ben ik een stukje gelukkiger geworden.

HEEL ERG bedankt, Marian

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Marian

''Een dieet waar ik plezier in heb''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Small Group Training en Voedingsbegeleiding Panningen - Danielle en Freek

Daniëlle en Freek

Beide meer dan 10 kilo afgevallen en geïnspireerd om meer te gaan sporten!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training Panningen - Jarno

Jarno Hendriks v/d Weem

minder rugklachten, sterker geworden en ik voel me fitter en energieker

Succesverhaal lezen

FitFanatics ervaringen

Mark Vrenken

6% afname in vetpercentage en 5,1 kg aan vetmassa in 6 maanden

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Private gym in Panningen

Zomer(stop) actie!

10 personal trainingen met ruim €150,- korting!

10 personal trainingen inclusief begin en eindmeting en mogelijkheid tot zelf trainen met op maat gemaakt schema €549,-

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer sporters door blijven trainen tijdens de zomerstop om weer fit te beginnen aan het nieuwe seizoen.

Bij Fitfanatics bieden wij deze mogelijkheid onder professionele begeleiding. Wat kun je verwachten?

*Actie geld voor zowel Fitfanatics leden als niet leden en loopt tot 13 juni 2024