14 kg gedaald en mijn vetpercentage is 7% minder

Vanaf dat ik op kamers ging, merkte ik dat ik steeds meer aankwam. Ik had vaak tot laat les en had daarna geen zin meer om gezond te koken, dus maakte vaak iets wat makkelijk en snel klaar was. Ik wilde graag afvallen en heb een aantal dingen zelf geprobeerd, maar merkte dat dit geen langdurig effect had of dat het moeilijk vol te houden was. 

Afgelopen zomer heb ik besloten een afspraak te maken bij FitFanatics. Ik kon meteen een week later terecht voor een intake gesprek met Ellen. Ik heb met Ellen besproken wat ik graag zou willen en samen hebben we besloten om een pakket af te sluiten voor 6 maanden. Ik moest eerst een paar dagen bijhouden wat ik allemaal at op een dag. Hierna hebben we de nulmeting gedaan, dit was erg spannend want ik durfde mezelf eerder niet te wegen. Aan de hand van de nulmeting en mijn eetpatroon heeft Ellen een schema gemaakt en hebben we doelen gesteld. Mijn doel was niet zozeer een bepaald gewicht, maar vooral een paar kledingmaten minder. 

In het schema wat Ellen voor mij gemaakt had zaten lekkere en makkelijke recepten. In het begin hield ik alles bij in een voedingsapp, maar na een tijdje wist ik zelf wel een beetje wat wel en wat niet kon. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik op dieet was, want ik kon eigenlijk alles eten. 

Het afvallen ging in het begin erg snel en ik kreeg ook al snel positieve reacties. Dit motiveerde mij om het goed vol te houden. Ook de twee wekelijkse metingen waren een fijne stok achter de deur. Zoals Ellen de laatste keer zei ‘voor jou ging het allemaal vanzelf leek wel’ zo voelde het voor mij ook. Ik ben me meer bewust van wat gezond nu eigenlijk is en hoe ik dit vast kan houden. 

Uiteindelijk heb ik mijn doel bereikt: een paar kledingmaten minder! Mijn gewicht is 14 kg gedaald en mijn vetpercentage is 7% minder!

Ik kijk weer makkelijker naar mezelf in de spiegel.  Ellen super bedankt voor de steun en de stok achter de deur! 

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding

Een paar kledingmaten minder!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics