Een paar kledingmaten minder!

Vanaf dat ik op kamers ging, merkte ik dat ik steeds meer aankwam. Ik had vaak tot laat les en had daarna geen zin meer om gezond te koken, dus maakte vaak iets wat makkelijk en snel klaar was. Ik wilde graag afvallen en heb een aantal dingen zelf geprobeerd, maar merkte dat dit geen langdurig effect had of dat het moeilijk vol te houden was. 

Afgelopen zomer heb ik besloten een afspraak te maken bij FitFanatics. Ik kon meteen een week later terecht voor een intake gesprek met Ellen. Ik heb met Ellen besproken wat ik graag zou willen en samen hebben we besloten om een pakket af te sluiten voor 6 maanden. Ik moest eerst een paar dagen bijhouden wat ik allemaal at op een dag. Hierna hebben we de nulmeting gedaan, dit was erg spannend want ik durfde mezelf eerder niet te wegen. Aan de hand van de nulmeting en mijn eetpatroon heeft Ellen een schema gemaakt en hebben we doelen gesteld. Mijn doel was niet zozeer een bepaald gewicht, maar vooral een paar kledingmaten minder. 

In het schema wat Ellen voor mij gemaakt had zaten lekkere en makkelijke recepten. In het begin hield ik alles bij in een voedingsapp, maar na een tijdje wist ik zelf wel een beetje wat wel en wat niet kon. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik op dieet was, want ik kon eigenlijk alles eten. 

Het afvallen ging in het begin erg snel en ik kreeg ook al snel positieve reacties. Dit motiveerde mij om het goed vol te houden. Ook de twee wekelijkse metingen waren een fijne stok achter de deur. Zoals Ellen de laatste keer zei ‘voor jou ging het allemaal vanzelf leek wel’ zo voelde het voor mij ook. Ik ben me meer bewust van wat gezond nu eigenlijk is en hoe ik dit vast kan houden. 

Uiteindelijk heb ik mijn doel bereikt: een paar kledingmaten minder! Mijn gewicht is 14 kg gedaald en mijn vetpercentage is 7% minder!

Ik kijk weer makkelijker naar mezelf in de spiegel.  Ellen super bedankt voor de steun en de stok achter de deur! 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?

 

 • Before voorkant

  Before voorkant

 • After voorkant

  After voorkant

 • Before zijkant

  Before zijkant

 • Een paar kledingmaten minder!
 • Before achterkant

  Before achterkant

 • After achterkant

  After achterkant