Jelle Boonekamp

Eind 2018 besloot ik voor mezelf een knop om te zetten. Ik moest meer gaan sporten om beter in mijn vel te zitten, me beter te voelen en om van de overtollige kilo’s af te komen. Maar wel op een voorwaarde: mijn weekenden mochten er niet onder lijden (geen pilsje minder dus, achteraf niet zo realistisch ????). Ik ging als eerste aan de slag bij Sportcenter Balance en had zowaar plezier in fitnessen! Dat was een aangename verrassing. Tot de carnaval zag ik wel wat resultaat, maar voor mijn gevoel kon ik er veel meer uithalen met de goede voeding.

Nadat ik een aantal succesverhalen over FitFanatics had gelezen, besloot ik contact te zoeken met Sander. Ik kon al vrij snel voor een intakegesprek langskomen en ik koos meteen voor 6 maanden begeleiding. Vanaf dat moment is het bergafwaarts gegaan… wat betreft mijn gewicht! Elke meting was er weer iets af en de motivatie bleef hoog, zeker omdat ik het sporten leuk vond. Het eerste doel – 10 kg eraf – was sneller gehaald dan verwacht en zodoende konden er elke meting weer nieuwe doelen gesteld worden.

Voorheen had ik geen balans in mijn eetpatroon, dat kreeg ik hierdoor gelukkig wel. Ik begon zelf te koken doordeweeks waar ik een hoop van leerde (tip: een hele wokpan met eten maken en zo ​vier porties invriezen en later opwarmen). En doordat ik doordeweeks ook wat minderde met alles kon ik mijn bierconsumptie in het weekend wat compenseren. In mijn weekenden had ik hier uiteindelijk amper tot geen last van. Tussen de maandag en vrijdag kon er daarna goed 2 à 3 kg bijgekomen zijn, maar ik heb geleerd dat zulke getallen echt niet alles zeggen!

Na 6 maanden was er zo’n 15 kg af, en toch wilde ik meer: resultaat zien in de spiegel en toewerken naar de 20 kilo eraf. Met een nieuw pakket kon ik weer voor 3 maanden aan de slag met een keer per maand een contactmoment. Zo ontdekte of ik zelf genoeg discipline had om het vol te houden zonder de ​tweewekelijkse metingen. Als het nodig was zou ik op tijd weer extra begeleiding krijgen. Deze 3 maanden waren heel positief en ik hield het gemakkelijk vol!

Uiteindelijk ben ik bijna 20 kg afgevallen en begin ik steeds meer richting de Jelle te gaan die ik al heel lang in de spiegel wil zien. Sander heeft echt gezorgd voor een nieuwe manier van leven en dat door een kleine aanpassing in mijn eetpatroon. Bedankt voor alles en wie weet zie ik je weer als ik hulp nodig heb bij een volgend doel. Anders zie ik je sowieso bij onze gezamenlijke interesse: PSV!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Jelle Boonekamp

''Eindelijk ben ik de persoon die ik in de spiegel wil zien!''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics