Eindelijk ben ik de persoon die ik in de spiegel wil zien!

Eind 2018 besloot ik voor mezelf een knop om te zetten. Ik moest meer gaan sporten om beter in mijn vel te zitten, me beter te voelen en om van de overtollige kilo’s af te komen. Maar wel op een voorwaarde: mijn weekenden mochten er niet onder lijden (geen pilsje minder dus, achteraf niet zo realistisch ????). Ik ging als eerste aan de slag bij Sportcenter Balance en had zowaar plezier in fitnessen! Dat was een aangename verrassing. Tot de carnaval zag ik wel wat resultaat, maar voor mijn gevoel kon ik er veel meer uithalen met de goede voeding.

Nadat ik een aantal succesverhalen over FitFanatics had gelezen, besloot ik contact te zoeken met Sander. Ik kon al vrij snel voor een intakegesprek langskomen en ik koos meteen voor 6 maanden begeleiding. Vanaf dat moment is het bergafwaarts gegaan… wat betreft mijn gewicht! Elke meting was er weer iets af en de motivatie bleef hoog, zeker omdat ik het sporten leuk vond. Het eerste doel – 10 kg eraf – was sneller gehaald dan verwacht en zodoende konden er elke meting weer nieuwe doelen gesteld worden.

Voorheen had ik geen balans in mijn eetpatroon, dat kreeg ik hierdoor gelukkig wel. Ik begon zelf te koken doordeweeks waar ik een hoop van leerde (tip: een hele wokpan met eten maken en zo ​vier porties invriezen en later opwarmen). En doordat ik doordeweeks ook wat minderde met alles kon ik mijn bierconsumptie in het weekend wat compenseren. In mijn weekenden had ik hier uiteindelijk amper tot geen last van. Tussen de maandag en vrijdag kon er daarna goed 2 à 3 kg bijgekomen zijn, maar ik heb geleerd dat zulke getallen echt niet alles zeggen!

Na 6 maanden was er zo’n 15 kg af, en toch wilde ik meer: resultaat zien in de spiegel en toewerken naar de 20 kilo eraf. Met een nieuw pakket kon ik weer voor 3 maanden aan de slag met een keer per maand een contactmoment. Zo ontdekte of ik zelf genoeg discipline had om het vol te houden zonder de ​tweewekelijkse metingen. Als het nodig was zou ik op tijd weer extra begeleiding krijgen. Deze 3 maanden waren heel positief en ik hield het gemakkelijk vol!

Uiteindelijk ben ik bijna 20 kg afgevallen en begin ik steeds meer richting de Jelle te gaan die ik al heel lang in de spiegel wil zien. Sander heeft echt gezorgd voor een nieuwe manier van leven en dat door een kleine aanpassing in mijn eetpatroon. Bedankt voor alles en wie weet zie ik je weer als ik hulp nodig heb bij een volgend doel. Anders zie ik je sowieso bij onze gezamenlijke interesse: PSV!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?
  • Eindelijk ben ik de persoon die ik in de spiegel wil zien!
  • Eindelijk ben ik de persoon die ik in de spiegel wil zien!
  • Eindelijk ben ik de persoon die ik in de spiegel wil zien!
  • Eindelijk ben ik de persoon die ik in de spiegel wil zien!
  • Eindelijk ben ik de persoon die ik in de spiegel wil zien!
  • Eindelijk ben ik de persoon die ik in de spiegel wil zien!