Eindelijk de stap gezet!

Na 6 jaar niks aan sport te hebben gedaan en er een ongezonde leefstijl op na te houden waren de kilo’s er flink aangekomen. Toen ik afgelopen zomer ben afgestudeerd en vast ben gaan werken leek dit mij het perfecte moment om het studentenleven achter mij te laten en om de stap te gaan zetten om onder begeleiding te gaan bij FitFanatics. 

Na een intakegesprek met Sander hebben we een passend pakket voor mij gekozen. Sander is meteen begonnen met het op maat maken van een voedingsschema en ik ben begonnen met twee à drie keer per week te gaan sporten.

De eerste weken begonnen prima en de eerst kilo’s gingen er al vanaf. De tweewekelijkse metingen zijn perfect qua tijd. In de eerste week zit je vaak nog in de euforische stemming van het goede resultaat van de vorige meting en de tweede week ben je alweer volledig gefocust op de nieuwe meting, waardoor je continu gemotiveerd blijft! Door de goede resultaten wilde ik steeds meer gaan sporten en dit is uitgelopen tot zo’n vijf à zes keer per week sporten. Ik begon elke training eerst met een 25 minuten durende HIIT (High Intensity Interval Training) sessie op de crosstrainer, gevolgd door een krachttraining sessie van nog eens zo’n 45 minuten.

Doordat ik meer ben gaan sporten ging mijn caloriebehoefte ook omhoog. Sander heeft hierop meteen mijn voedingsschema aangepast en dit is van zo’n 1800 kcal dagelijks omhoog gegaan naar zo’n 2300 kcal dagelijks.

Na 5,5 maand begeleiding ben ik van 79 KG naar 59,9 KG afgevallen, is mijn vetpercentage afgenomen van 26,9% naar 13,7%, is mijn taille geslonken van 93 cm naar 72 cm en is de omtrek van mijn buik afgenomen van 97 cm naar 76 cm.

Ik heb de afgelopen maanden heel veel kennis opgedaan bij Sander en ben veel bewuster gaan leven. Na het focussen op het afbreken van vetmassa gaan we nu de focus verleggen op het opbouwen van spiermassa.

Sander bedankt voor de top begeleiding de afgelopen maanden!

 

 • Before

  Before

 • After

  After

 • Before

  Before

 • After

  After

 • Before

  Before

 • After

  After