Succesverhalen FitFanatics | Bijna 7,5 kilo lichter na 4 maanden en ik zit beter in mijn vel.

Na lang geschommeld te hebben met mijn gewicht heb ik toch de stap gezet naar voedingsbegeleiding bij fit fanatics. Ik heb me altijd wel onzeker gevoeld over mijn lichaam, vaak zat ik niet lekker in mijn vel en begon ik zelf weer met gezond eten en sporten. Voor mij betekende dit mezelf lekkere dingen verbieden, hiermee viel ik dan 2 kilo af en natuurlijk hield ik het niet lang vol waardoor die kilo’s er weer bij kwamen. Ik wist geen betere manier dan sporten en een streng dieet volgen, totdat ik bij fit fanatics begon.

Sander maakte een voedingsschema voor me wat aangepast was op de producten die ik lekker vind. Elke 2 weken werd ik gewogen en mijn omvang en vetpercentage werden gemeten, dit was mijn stok achter de deur wat mij zekerheid gaf in het traject. De centimeters en kilo’s gingen snel in het begin, daarna steeds langzamer en soms was er bijna geen verschil met de vorige meting. Afvallen gaat bijna nooit enkel met een stijgende lijn richting je doel, hobbels in de weg zijn er altijd.

Ik heb hier geleerd dat afvallen niet altijd alleen bestaat uit jezelf dingen verbieden maar dat je ook nog moet kunnen genieten van wat lekkers in het weekend bijvoorbeeld. Ook ik ga in het weekend een paar drankjes doen met vriendinnen en een keer heerlijk uiteten, dat moet zeker kunnen.

Aan het einde van het traject ben ik dan ook bijna 7,5 kilo afgevallen en is mijn vetpercentage verminderd met 7,4%. Ondanks feestjes, borrelavonden en de feestdagen heb ik toch mijn doel bereikt. Nu ik mijn einddoel heb behaald en een gezondere leefstijl heb ontwikkeld voel ik me weer lekker in mijn vel.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?