Fitter en energieker!

Ik voel me fitter en engergieker!

Mijn doel was geen cijfer op de weegschaal, maar ik wilde me graag fitter en energieker voelen. Ook had ik behoefte aan meer ritme in mijn eetpatroon.
Na een gesprek met Sander ging ik fanatiek van start. In het begin had ik wat moeite met de hoeveelheden die ik moest eten. Niet te weinig, maar juist een stuk meer dan ik gewend was! Toch nam mijn lichaamsgewicht en vetpercentage elke meting af.  Het viel me uiteindelijk ontzettend mee om me aan het schema te houden, zeker omdat je ook goed leert compenseren. Een keertje uiteten of een feestje meepakken is dus geen probleem! Zelfs met tussendoor een maand reizen in Canada en Amerika  heb ik positieve resultaten behaald.
Halverwege het traject heb ik samen met Sander het doel gesteld om mijn vetpercentage met 8% te verminderen. Dit heb ik tijdens mijn laatste meting ook behaald!
Fitter en energieker voel ik me al een hele tijd. Een ander bijkomstig pluspunt; ik heb een stuk minder last van mijn buikpijn veroorzaakt door het Prikkelbare Darm Syndroom.
Ik ben blij met het resultaat, voel me goed én heb een nieuwe levensstijl die ik makkelijk in kan passen in mijn dagelijks leven!