Frambozen proteïne fluff

Ingrediënten

  • 30 gram whey-proteïnepoeder
  • 100 gram diepvries frambozen
  • 100 gram ijsblokjes
  • 100 milliliter magere melk

Bereidingswijze

  1. Blend het ijs en framboos zo fijn mogelijk in een goede blender of met een keukenmachine⠀
  2. Doe de whey-proteïnepoeder erbij en start de blender nog even
  3. Doe het geheel in een pannetje en ga er nog even met de staafmixer doorheen (mits je een blender gebruikt)
  4. Blijf goed mixen en voeg de melk toe
  5. Schenk het geheel over in een kommetje en top het eventueel nog af met wat rood fruit

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:20
  • 330 gram per portie
  • 170 kcal
  • 31,3 gram eiwit
  • 9,8 gram koolhydraten
  • 0,6 gram vet