gebakken bananen crumble met yoghurt

Ingrediënten:

  • 2 bananen
  • 28 gram havermout
  • 2 eieren
  • 15 gram eiwitpoeder, vanille
  • 1 tl kaneel
  • 500 gram yoghurt Griekse stijl 0,0% vet
  • Munt
  • 10 gram pompoenpitten
  • 15 gram rode bessen (of ander fruit naar keuze)

Bereidingswijze

  1. Meng 1,5 banaan met de havermout, eieren, eiwitpoeder en kaneel.
  2. Bak het bananen mengsel in een koekenpan tot het krokant begint te worden. Blijf hier ook in roeren, zodat er grove stukken ontstaan.
  3. Snijd de overige banaan in plakjes.
  4. Doe de yoghurt in een kom en garneer het geheel met de bananen crumble, pompoenpitten, munt en het rode fruit.

Bijzonderheden:

Recept is op basis van 2 porties

  • bereidingstijd: 00:25
  • 300 gram per portie
  • 418,4 kcal
  • 32 gram eiwit
  • 47,2 gram koolhydraten
  • 9,1 gram vet