gebakken bananen crumble met yoghurt
Ingrediënten:
- 2 bananen
- 28 gram havermout
- 2 eieren
- 15 gram eiwitpoeder, vanille
- 1 tl kaneel
- 500 gram yoghurt Griekse stijl 0,0% vet
- Munt
- 10 gram pompoenpitten
- 15 gram rode bessen (of ander fruit naar keuze)
Bereidingswijze
- Meng 1,5 banaan met de havermout, eieren, eiwitpoeder en kaneel.
- Bak het bananen mengsel in een koekenpan tot het krokant begint te worden. Blijf hier ook in roeren, zodat er grove stukken ontstaan.
- Snijd de overige banaan in plakjes.
- Doe de yoghurt in een kom en garneer het geheel met de bananen crumble, pompoenpitten, munt en het rode fruit.
Bijzonderheden:
Recept is op basis van 2 porties
- bereidingstijd: 00:25
- 300 gram per portie
- 418,4 kcal
- 32 gram eiwit
- 47,2 gram koolhydraten
- 9,1 gram vet