Bak de aardappelschijfjes voor ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven of airfryer op 180 graden.Draai ze halverwege even om.
Kruid de kippendijfilet met de kipkruiden.
Bak de kip in een koekenpan.
Leg de aardappelschijfjes in een ovenschaal. Hier bovenop komt de kippendijfilet en bedek de bovenkant met de geraspte kaas. Dit gaat voor ongeveer 10 minuten de oven in, tot de kaas gesmolten is.
Snijd ondertussen de tomaat, komkommer en paprika in blokjes.
Snijd de knoflook en bieslook fijn en meng dit met de yoghurt Griekse stijl. Breng dit op smaak met zout en peper.
Verdeel de sla, tomaat, paprika en komkommer over de kapsalon.
Top het gerecht af met de saus en je gezonde kipsalon is klaar.
Aan de slag met voedingsbegeleiding?
Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie