Goede voornemens volbracht!

Begin van het nieuwe jaar betekent goede voornemens. De mijne was vooral niet meer zwaarder worden. De laatste jaren gaf de weegschaal steeds iets meer aan. Ik zat nog goed qua BMI en vetpercentage maar ik wilde nu iets doen voordat ik nog zwaarder werd.

Een advertentie gezien van Fitfanatics en daarna een intakegesprek gehad. Dit kon al snel en was een prima gesprek. Sander legde alles duidelijk uit. Gekozen voor het 3 maanden pakket.

Het schema gekregen en dit viel me heel erg mee. De eerste 4 weken heb ik me hier ook echt aan gehouden. Voor mij was dit goed om mijn ‘foute’ gewoontes af te leren. De variatie lijst vond ik heel prettig. Het was makkelijk om te kijken wat ik kon afwisselen.

De metingen ging ook goed, ik begon af te vallen. Steeds meer begon ik het schema los te laten om te kijken of ik het nu ook zelf kon. Dit ging ook goed.

Na 3 maanden ben ik 6,5 kilo kwijt en dit is meer dan ik zelf verwacht had! Kleren zitten beter en mijn energie is over de dag beter verdeeld. Geen dipjes meer!

Sander, heel erg bedankt voor de ondersteuning, ik ben er heel blij mee!