In 7 maanden tijd (bijna) 20 kilo kwijtgeraakt

Afgelopen september ging ik met lood in de schoenen naar Sander van FitFanatics. Ik woog toen nog 115 kilo bij een lengte van 1,78. Vrij sceptisch hoorde ik het verhaal van Sander aan. “Je hoeft niet meer te gaan sporten Eric, al je winst komt uit je voeding”. Op dat moment dacht ik “Ja, ja, dat zal wel, maar ik ga mijn bourgondische leventje niet opgeven”. Ik heb Sanders’ weekmenu meegenomen en ben begonnen. Bij deze menu’s eet ik eigenlijk gewoon alles, maar in kleine hoeveelheden en de eetmomenten zijn verdeeld over 6 momenten op een dag. Uitgebalanceerd eten (aangepast op mijn eetpatroon) en bijhouden wat je eet. Dat was mijn devies de eerste 2 weken.
De eerste weging: Meteen al resultaat. Hé, dat gaat goed en zonder al te veel problemen en hongergevoel. Dit is (volgens mij) wel te doen. Dit gaan we doen.
De volgende wegingen alleen maar goede resultaten. Kleren die te groot worden en dat soort luxeproblemen. “Als ik 100 kilo weeg, schaf ik een nieuwe garderobe aan” vertelde ik Sander. Nog niet helemaal overtuigd dat me dat ooit ging lukken. Gesteund door de goede resultaten, de motiverende woorden van Sander en mijn familie heb ik dat doel na 5 maanden behaald. Dat was wel een overwinning voor mij, maar 2 cijfers voor de komma!
In 7 maanden tijd is het mij gelukt om (bijna) 20 kilo kwijt te raken. Op dit moment is mijn gewicht 96 kilo, maar ik ga gewoon door waar ik mee bezig ben. Eigenlijk wil ik nog ongeveer 6 kilo kwijt. Mocht dat niet lukken, dan is het ook geen punt, want met de kledingmaat die ik nu kan dragen ben ik al heel blij. Een paar maanden geleden droeg ik nog confectiemaat 62, nu is dat al maat 54!
Het is zo fijn dat ik kleren kan kopen die ik leuk vind. En ik krijg complimenten van vrienden en familie. Dat is een goede motivatie om door te gaan”.
Mijn vrouw heeft ooit tegen Sander gezegd: “Als het jou met Eric lukt, dan lukt het met iedereen!”
Nou Sander: HET IS ONS GELUKT!
Bedankt voor je begeleiding en motivatie.

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding

''Het is gelukt!''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics