Het jaar 2020

2020

Inhoudsopgave

We naderen het einde van het jaar. Hoe was dit jaar voor ons? Zoals voor velen anderen een jaar met ups en downs. We gingen op 1 januari knallend het nieuwe jaar in op Bali. Wat hebben we top vakantie gehad! Dit was tevens de laatste vakantie van het jaar helaas, iets wat we toen natuurlijk nog niet wisten.

We begonnen vol energie aan de drukste periode van het jaar; januari. De maand waarin veel mensen nieuwe doelen stellen voor zichzelf. En het mooie van ons werk is dat wij deze mensen mogen begeleiden bij het behalen van hun doelen: afvallen, fitter, sterker of gespierder worden. Dit is waar we onze leden bij helpen en coachen.

Afgelopen jaar lanceerde we ook onze eigen Fitfanatics app. Een mooie tool voor onze leden om nog makkelijker hun doelen te behalen. Met behulp van onze app kun je heel eenvoudig zelf variëren in je voedingsschema door bv. nieuwe recepten in te voegen, je voeding zelf te tracken, je kunt je trainingsschema’s inzien en je resultaten bijhouden. Kortom, een ideaal hulpmiddel waar we erg blij mee zijn!

We hebben afgelopen jaar veel nieuwe mensen mogen ontvangen in onze eigen trainingsstudio tijdens de personal en smallgrouptrainingen.
Gaaf om te zien dat we ook hier al veel mensen hebben kunnen helpen naar een betere conditie en een sterker lijf. We zijn super trots op al onze leden die zich iedere week uit de naad werken om het gewenste resultaat te behalen!

Toen we in maart onze deuren moesten sluiten was het in het begin ook voor ons erg onzeker. Niemand wist natuurlijk hoe lang dat dit zou gaan duren en wat de toekomst zou brengen. Gelukkig konden we met een aantal partijen goede afspraken maken, en met de steun vanuit de overheid zijn we (redelijk) goed uit de 1e lockdown kunnen komen.

Onze app kwam toen natuurlijk erg goed van pas! Alle lopende begeleidingen konden we op afstand voortzetten en ook nieuwe leden konden alvast een start maken via online begeleiding.
Toen we eind mei weer open mochten voor de voedingsbegeleiding, stroomden de aanmeldingen weer binnen. De trainingen konden we buiten voort zetten op onze locatie bij Thyas. Heel erg fijn! En we hadden natuurlijk geluk met het mooie weer in de zomer.
We zijn heel blij en dankbaar dat steeds mensen de weg naar Fitfanatics weten te vinden. Dat doet ons heel erg goed!

Sinds 1 november hebben we er een nieuw teamlid bij. Genaamd Bobby. We zijn erg blij met zijn komst! Bobby is onze mascotte, knuffelhond en sporthond. Hij heeft al voor veel blije gezichten gezorgd bij ons op kantoor. Soms is hij wat ondeugend en gaat hij er met een sok of schoen vandoor maar dat maakt hij altijd weer goed door z’n hoge aaibaarheidsfactor.

En nu zitten we helaas in de 2e lockdown. Iets wat we niet helemaal hadden zien aankomen.
Maar ook nu zetten we onze schouders er weer onder en blijven we natuurlijk onze leden zo goed mogelijk op afstand begeleiden. Balen dat dit nét gebeurd voor de drukste periode van het jaar. Maar we gaan niet bij de pakken neer zitten en kijken zoals altijd naar mogelijkheden. Ook in deze bizarre tijd.

Uiteraard staan wij ook in het nieuwe jaar weer graag voor iedereen klaar die aan een gezondere leefstijl wil gaan werken!
Al is het nu nog even op afstand, er zijn bij ons mogelijkheden om toch alvast te starten in het nieuwe jaar! De online start is service vanuit ons en dus kosteloos.
Stel je doelen dus niet uit maar ga er samen met ons voor! Wij hebben in ieder geval heel veel zin om er weer tegen aan te gaan in 2021!

Op naar een gezond en fit 2021!

Sander & Ellen

Inhoudsopgave

FitFanatics voedingsbegeleiding en personal training in Panningen

Wil je aan de slag met jouw doelen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Voor jou geselecteerd

Snel afvallen is dat wel verstandig

Snel afvallen, is dat wel verstandig?

In onze hedendaagse samenleving is de belofte van snel afvallen erg verleidelijk. Zeker met uitspraken zoals...

Bekijk artikel

Spiermassa opbouwen, zo werkt het!

Veel mensen beginnen hun fitnessreis met hoge verwachtingen en een flinke dosis motivatie, zeker wanneer het...

Bekijk artikel

welke spiergroepen kun je het beste samen trainen voor optimaal resultaat

Welke spiergroepen samen trainen?

Wanneer je de sportschool binnenstapt, gewapend met de beste intenties en een flinke dosis motivatie, wil...

Bekijk artikel

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics