Het resultaat mag er zijn!

Het resultaat mag er zijn!

Na de zomer ben ik begonnen bij Ellen omdat het echt nodig was. Nu een half jaar later ben ik 19,2 kilo lichter en bijna 50 cm kwijt in omvang. Allereerst heb ik mijn eetpatroon aangepast en nadat ik de eerste kilo’s kwijt was, heb ik een paar trainingen met Sander gedaan om gericht zelf verder te  kunnen trainen.

Wekelijks ga ik 3 keer naar de sportschool en vaak wandel ik op zondagmorgen. En het resultaat mag er zijn. Ik blijf Ellen en de sportschool natuurlijk bezoeken alleen Ellen nog maar 1 keer per maand. De stok achter de deur en haar kundige advies geven mij net dat extra zetje om deze leefwijze vol te houden. Qua kilo’s wil ik niet meer zo heel veel afvallen; mijn vetpercentage nog meer blijvend verlagen is mijn streven. En dat gaat me zeker lukken.

  • Before - Zijkant

    Before - Zijkant

  • After - Zijkant

    After - Zijkant