Anna

In februari 2016 ben ik bevallen van mijn zoontje. Door complicaties bij de bevalling heb ik mijn sporten van voor de zwangerschap niet kunnen oppakken en dat resulteerde in een fysieke verandering waar ik mij niet goed bij voelde. Enkele maanden heb ik zelf geprobeerd dit proces te stoppen en in positieve zin te veranderen, maar dit wilde maar niet lukken.

Het moment van de waarheid

Via via ben in toen in contact gekomen met FitFanatics en heb ik mijn ‘probleem’ met Ellen besproken. De oorzaak van mijn probleem zat vooral in het overslaan van belangrijke maaltijden en het maken van verkeerde keuzes als het op eten aankwam. Het plan dat toen werd gemaakt was simpel: vanaf 1 januari 2017 gaat het roer om en gaan er dingen veranderen. Een voedingsschema en gerichte kracht oefeningen moesten het gewenste resultaat gaan brengen. Vanaf dat moment heb ik regelmatig maaltijden genuttigd en voor mijn gevoel meer gegeten dan ooit tevoren en dat resulteerde al heel snel in een vermindering van vetmassa en een slanker lijf. Elke 2 weken was het moment van de waarheid weer daar en werd ik door Ellen gewogen en opgemeten. De begeleiding in dit hele proces en de appjes die spontaan kwamen vanuit Ellen zijn echt een hele fijne motivatie geweest op de momenten dat ik het lastig vond me aan mijn schema te houden. Eenmaal een maand of twee onderweg ben ik op mijn schema gaan variëren waardoor het nog minder ging voelen als een dieet. Ondertussen veranderde mijn lichaam zienderogen en voelde ik me al zoveel beter dan voor dit traject!

Nu zijn we inmiddels een half jaar verder en kan ik zeggen dat mijn missie is geslaagd! Ik ben weer blij met mijn lichaam en voel me hartstikke goed. Uiteindelijk ben ik ruim 8 kilo afgevallen en zijn de centimeters eraf gesmolten in die 6 maanden. Ellen bedankt voor alles!!

Groetjes Anna

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Anna

''Het roer gaat om!''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics