Het roer gaat om!

Het roer gaat om!

In februari 2016 ben ik bevallen van mijn zoontje. Door complicaties bij de bevalling heb ik mijn sporten van voor de zwangerschap niet kunnen oppakken en dat resulteerde in een fysieke verandering waar ik mij niet goed bij voelde. Enkele maanden heb ik zelf geprobeerd dit proces te stoppen en in positieve zin te veranderen, maar dit wilde maar niet lukken.

Het moment van de waarheid

Via via ben in toen in contact gekomen met FitFanatics en heb ik mijn ‘probleem’ met Ellen besproken. De oorzaak van mijn probleem zat vooral in het overslaan van belangrijke maaltijden en het maken van verkeerde keuzes als het op eten aankwam. Het plan dat toen werd gemaakt was simpel: vanaf 1 januari 2017 gaat het roer om en gaan er dingen veranderen. Een voedingsschema en gerichte kracht oefeningen moesten het gewenste resultaat gaan brengen. Vanaf dat moment heb ik regelmatig maaltijden genuttigd en voor mijn gevoel meer gegeten dan ooit tevoren en dat resulteerde al heel snel in een vermindering van vetmassa en een slanker lijf. Elke 2 weken was het moment van de waarheid weer daar en werd ik door Ellen gewogen en opgemeten. De begeleiding in dit hele proces en de appjes die spontaan kwamen vanuit Ellen zijn echt een hele fijne motivatie geweest op de momenten dat ik het lastig vond me aan mijn schema te houden. Eenmaal een maand of twee onderweg ben ik op mijn schema gaan variëren waardoor het nog minder ging voelen als een dieet. Ondertussen veranderde mijn lichaam zienderogen en voelde ik me al zoveel beter dan voor dit traject!

Nu zijn we inmiddels een half jaar verder en kan ik zeggen dat mijn missie is geslaagd! Ik ben weer blij met mijn lichaam en voel me hartstikke goed. Uiteindelijk ben ik ruim 8 kilo afgevallen en zijn de centimeters eraf gesmolten in die 6 maanden. Ellen bedankt voor alles!!

Groetjes Anna

  • Before - Zijkant

    Before - Zijkant

  • After - Zijkant

    After - Zijkant