Eline

Ik ben altijd een sporter geweest. Ik begon op mijn 8e met wedstrijdzwemmen, wat ik 12 jaar lang met veel plezier gedaan heb. Sinds een jaar ben ik actief als crossfitter bij PRFRM77 in Panningen, waar ik in contact ben gekomen met Ellen. Ik merkte dat door veel te sporten (4 keer per week) mijn energieniveau steeds meer terugnam en dat ik vaak weinig fut had voor een training. Zodoende ben ik bij Ellen op gesprek geweest of dit wellicht een ‘voedingsprobleem’ was en of zij mij hiermee kon helpen, en dat kon!

Ik sloot een plan af van 3 maanden, met het idee om niet per se af te vallen, maar vooral het uiterste uit mijn trainingen te kunnen halen en kracht op te bouwen. Mijn vetpercentage en BMI zaten immers al mooi op peil. Vooral de eerste 6 weken heb ik me uiterst strikt aan het voedingsplan gehouden. Dit leverde al snel resultaat op qua energie, maar ook qua vetpercentage en gewicht, mooi meegenomen dus! Naarmate ik verder in het schema zat, +/- 2 maanden, heb ik wel wat meer toegegeven aan snackmomentjes tussendoor, zoals een koekje, chocolaatje of frietje. Ik merkte daardoor ook dat zolang je dit met mate doet en hier een goede balans in vind, een beetje snacken zeker geen kwaad kan. Zolang het in mijn calorieën paste was er vrij weinig aan de hand. Uiteindelijk ben ik in de 3 maanden dat ik bij Ellen de metingen heb gedaan 4 kilo afgevallen en 4,4% gedaald in vetpercentage, en heb ik er ook nog eens meer energie aan overgehouden!

Het allerfijnst aan het schema vond ik dat het gewoon normale producten waren, waaronder ook brood, pasta en rijst, die je volgens koolhydraatarme diëten ‘niet mag eten’. Dit was vooral ook makkelijk meenemen naar school zonder rare poespas of dure koolhydraatarme of vetvrije producten. Dit laat ook wel weer zien dat gewoon de voeding die je alledaags in huis hebt voldoende is om een gezonde levensstijl te volgen, waardoor ik het een stuk makkelijker vol te houden vond. Dankzij FitFanatics heb ik nu de handvaten om op eigen houtje verder te gaan met deze gezonde levensstijl en mijn trainingen en gewichten steeds wat meer op te hogen!

Ik ben trots op mijn behaalde resultaat en hoop hiermee ook anderen te kunnen motiveren om deze stap te maken! Niks voelt beter dan lekker in je vel zitten en kleding die goed past 🙂

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Eline

"Ik wil het uiterste uit mijn trainingen kunnen halen"

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Small Group Training en Voedingsbegeleiding Panningen - Danielle en Freek

Daniëlle en Freek

Beide meer dan 10 kilo afgevallen en geïnspireerd om meer te gaan sporten!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training Panningen - Jarno

Jarno Hendriks v/d Weem

minder rugklachten, sterker geworden en ik voel me fitter en energieker

Succesverhaal lezen

FitFanatics ervaringen

Mark Vrenken

6% afname in vetpercentage en 5,1 kg aan vetmassa in 6 maanden

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Private gym in Panningen

Zomer(stop) actie!

10 personal trainingen met ruim €150,- korting!

10 personal trainingen inclusief begin en eindmeting en mogelijkheid tot zelf trainen met op maat gemaakt schema €549,-

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer sporters door blijven trainen tijdens de zomerstop om weer fit te beginnen aan het nieuwe seizoen.

Bij Fitfanatics bieden wij deze mogelijkheid onder professionele begeleiding. Wat kun je verwachten?

*Actie geld voor zowel Fitfanatics leden als niet leden en loopt tot 13 juni 2024