Het voelt ontzettend goed!

Een half jaartje geleden keek ik niet graag naar mezelf in de spiegel, ik vond mezelf niet mooi, was veel aan gekomen en kreeg het er niet vanaf na alles wat ik ook zelf had geprobeerd.
Dankzij Ellen is het me gelukt en met succes! ik kan mijzelf weer aan kijken in de spiegel en het voelt ontzettend goed!! Ik ben er nog niet helemaal maar dit is al zo’n groot verschil, ik schrok zelfs van de foto’s! Wat een mooi resultaat! Bijna 10 kg verschil!
Door de tips van Ellen weet ik hoe ik nu door moet gaan en dat ga ik zeker doen! Ellen bedankt voor de goede ondersteuning en tips die je me hebt gegeven. Iedereen die ook wil afvallen en het lukt niet alleen, kan ik zeker FitFanatics aanraden!!

 

 

 • Before-voorkant

  Before-voorkant

 • After-voorkant

  After-voorkant

 • Before-zijkant

  Before-zijkant

 • After-zijkant

  After-zijkant

 • Before-achterkant

  Before-achterkant

 • After-achterkant

  After-achterkant