Voor kerst zat ik op -6,5kg!

Omdat ik graag 5 kg wilde afvallen werd ik via SportHelden attent gemaakt op FtiFanitics. Ik kon de motivatie zelf niet opbrengen om dit alleen te doen. In augustus 2018 had ik de eerste afspraak bij Sander. Dit was een heel prettig oriënterend gesprek en toen ben ik ook meteen begonnen. Toen ik mijn lijst kreeg van wat ik allemaal mocht eten zei ik nog tegen Sander, ‘Als ik dat allemaal ga eten kom ik aan i.p.v. dat ik afval!’ Maar het werkte fantastisch! Met gezonde voeding (waarbij je echt geen honger hoeft te lijden ) en de motivatie gevonden om wat meer gaan te bewegen . Erg fijne gesprekken en metingen bij Sander gehad en voor kerst zat ik op -6,5kg! Nog een laatste weegmoment aangevraagd en deze was op 10 januari 2019. En ondanks dat ik met de feestdagen lekker gegeten en gedronken had, was ik helemaal niks aangekomen. Dit omdat ik na de feestdagen het gezonde eten weer gewoon heb opgepakt. Ik ben erg blij met het resultaat en hoop (en dat denk ik ook) dat ik dit zo vol ga houden. En zou het toch niet zo zijn dan ga zeker weer terug naar Sander.

Sander bedankt voor alles!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding

''Het werkt fantastisch!''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Roy Peeters

Roy Peeters

Geen zeurende rugpijn meer en de Mont Ventoux 3x beklommen!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Lia

Lia

van 66,5 kilo naar 55,5 kilo in 6 maanden!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Private gym in Panningen

Zomer(stop) actie!

10 personal trainingen met ruim €150,- korting!

10 personal trainingen inclusief begin en eindmeting en mogelijkheid tot zelf trainen met op maat gemaakt schema €549,-

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer sporters door blijven trainen tijdens de zomerstop om weer fit te beginnen aan het nieuwe seizoen.

Bij Fitfanatics bieden wij deze mogelijkheid onder professionele begeleiding. Wat kun je verwachten?

*Actie geld voor zowel Fitfanatics leden als niet leden en loopt tot 13 juni 2024