Het werkt fantastisch!

Omdat ik graag 5 kg wilde afvallen werd ik via SportHelden attent gemaakt op FtiFanitics. Ik kon de motivatie zelf niet opbrengen om dit alleen te doen. In augustus 2018 had ik de eerste afspraak bij Sander. Dit was een heel prettig oriënterend gesprek en toen ben ik ook meteen begonnen. Toen ik mijn lijst kreeg van wat ik allemaal mocht eten zei ik nog tegen Sander, ‘Als ik dat allemaal ga eten kom ik aan i.p.v. dat ik afval!’ Maar het werkte fantastisch! Met gezonde voeding (waarbij je echt geen honger hoeft te lijden ) en de motivatie gevonden om wat meer gaan te bewegen . Erg fijne gesprekken en metingen bij Sander gehad en voor kerst zat ik op -6,5kg! Nog een laatste weegmoment aangevraagd en deze was op 10 januari 2019. En ondanks dat ik met de feestdagen lekker gegeten en gedronken had, was ik helemaal niks aangekomen. Dit omdat ik na de feestdagen het gezonde eten weer gewoon heb opgepakt. Ik ben erg blij met het resultaat en hoop (en dat denk ik ook) dat ik dit zo vol ga houden. En zou het toch niet zo zijn dan ga zeker weer terug naar Sander.

Sander bedankt voor alles!