Ik ben heel blij met het resultaat!

‘Afgelopen zomer merkte ik dat ik beetje bij beetje steeds zwaarder werd. Na mijn bevalling in augustus 2017 was ik snel weer terug op mijn oude gewicht. Maar vanaf dat punt ging het weer snel de verkeerde kant op. Ik besloot dat het tijd was om er iets aan te doen! Via mijn zus had ik verhalen gehoord over haar ervaringen bij FitFanatics en de fijne begeleiding. Ik heb toen direct de daad bij het woord gevoegd en vanaf mijn vakantieadres een mail gestuurd met de vraag of ik kon starten. Ik kreeg heel snel een reactie terug en de afspraak voor de intake volgde snel.

Ik wilde graag 7 kilo kwijt, dat zijn er uiteindelijk 8.2 geworden. Ik ben heel blij met het resultaat! Het op maat geschreven eet-schema en meer inzicht in koolhydraten, vetten en eiwitten heeft ervoor gezorgd dat ik  nu veel bewuster eet en daardoor betere/andere keuzes maak. Het 2 wekelijkse weeg moment was voor mij een hele fijne stok achter de deur! Ook de foto’s die aan het begin, tussentijds en aan het eind gemaakt zijn zorgde voor meer motivatie om door te gaan.

Ik zou iedereen die af wil vallen aanraden dit te doen bij FitFanatics niet alleen vanwege de goede en fijne begeleiding maar ook de uitleg die gegeven wordt en het inzicht dat je krijgt in voeding.’

 • Before

  Before

 • After

  After

 • Before

  Before

 • After

  After

 • Before

  Before

 • After

  After