6,5 kg afgevallen in 3 maanden tijd

In juni van dit jaar ben ik begonnen met een 3 maanden traject bij Ellen. Helemaal geen goede periode natuurlijk…midden in de zomer! Maar toch een goed resultaat behaald waar ik trots op ben. En het mooie van alles is dat het mij ook nog eens niets heeft gekost!
Ik heb enkele dagen bijgehouden wat ik heb gegeten en heb gedronken. Aan de hand van deze gegevens heeft Ellen een voedingsschema voor mij opgesteld met verschillende variaties. Het viel me ontzettend mee wat ik mocht eten. Altijd gedacht dat ik de boterhammen (grotendeels) weg zou moeten laten, maar dit bleek helemaal niet het geval. Ik heb geen honger gehad en was super gemotiveerd! Ik ben ook een voedingsapp bij gaan houden. In het begin kost het wat tijd, maar het geeft je ontzettend veel inzicht in wat je binnen krijgt. Dit maakt het ook makkelijker om te gaan variëren met voeding. Iedere 2 weken werd er een afspraak ingepland bij Ellen om te wegen en meten. Dit was een mooie stok achter de deur om bewust bezig te blijven.

De eerste maand ben ik 4 kg afgevallen, dus hiermee had ik mijn doel al bijna bereikt. Daarom hebben we het doel aangepast voor de 2 maanden die nog volgden. Vanaf dat moment werd het lastiger; ik kreeg vakantie en was minder bewust met mijn voeding bezig. Minder bewust, maar nog steeds een stuk bewuster dan dat ik zonder dit traject was geweest. Ik heb lekker uit gegeten, ijsjes gehad en mijn drankjes gedronken, maar ik heb deze ook proberen te compenseren in de dagen waarin dit mogelijk was. Ellen kon mij de juiste tips en begeleiding hierbij geven. En zelfs tijdens deze vakantieperiode ben ik een beetje afgevallen.

In de derde maand was het lastig om, na de vakantie, weer de motivatie terug te krijgen die ik in de eerste maand heb gehad. Maar het maakt wel dat ik na deze derde maand kan zeggen dat ik een eetpatroon heb ontwikkeld wat goed vol te houden is voor mij. Ik ben me bewust van mijn voeding en hoe ik mijn eetgewoonten aan kan passen op de dagen waarin wel extraatjes erbij horen. Ook in deze derde maand ben ik afgevallen.
In totaal ben ik 6,5 kg afgevallen in 3 maanden tijd en daarmee heb ik ruimschoots mijn doel bereikt. De mensen om mij heen zien dat ik af ben gevallen en ook als ik in de spiegel kijk ben ik een stuk gelukkiger met mezelf.
Bedankt Fitfanatics!

Groetjes Julie

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding

''Ik ben nu een stuk gelukkiger als ik in de spiegel kijk!''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics