Michelle Smedts

Via Facebook kwam ik een aantal berichten tegen van succesverhalen van FitFanatics. Ook stond er altijd een banner bij Sporthelden die mijn aandacht trok. Na enkele weken erover na te hebben gedacht heb ik een mailtje gestuurd naar Ellen. Ik had een eerste kennismaking met Ellen en kwam erachter dat mijn zorgverzekering destijds een pakket van een halfjaar kon vergoeden. De keuze was voor mij dus nog makkelijker om te starten.

Ik begon met een zes maanden pakket en had doelen gesteld op basis van gewicht en vetpercentage. Ellen had voor mij een makkelijk en afwisselend schema gemaakt wat ik allemaal mocht eten per dag. Ik voerde de eerste paar weken alles netjes in, in de voedingsapp zodat ik wist of ik nog ruimte had om nog iets te kunnen eten en hoeveel.

Ik sportte altijd al ruim voldoende (3 keer in de week) maar ging dit uitbreiden naar 4 keer per week naar de sportschool en 1 dag een lange wandeling maken. Het schema was makkelijk te volgen, waardoor de kilo’s er vrij snel af gingen. Ellen vertelde mij dat het gewicht niet alles zegt en dat het flink kan schommelen. Dat bleek ook zo te zijn want naarmate ik meer weegmomenten had gehad nam mijn gewicht soms licht toe terwijl mijn vetpercentage en centimeters wel afnamen. We bleven ons hier dan ook op focussen.

Uiteindelijk ben ik ruim 6 kilo afgevallen, 8 % in vet gedaald en 7 cm bij de taille en 10 cm bij de heupen kwijt! Het was helemaal geen moeilijk traject en kan dit daarom iedereen aanraden! De meetmomenten waren gewoon even een laatste stok achter de deur die ik nodig had om weer fitter te worden. Dankjewel Ellen voor de goede begeleiding!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Michelle Smedts

''Ik ben weer een stuk fitter!''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics