Ik dacht dat ik het niet kon!

Ik dacht dat ik het niet kon!

Gezien mijn bourgondische levensstijl was ik altijd sceptisch over afvallen. Ik dacht namelijk dat dit me nooit echt zou lukken. Maar na de carnaval 2018 wilde ik toch graag proberen om wat afvallen. Hiervoor heb ik de hulp ingeschakeld van FitFanatics.

De start van het afvallen verliep erg goed, elke 14 dagen verloor ik een kilo. Dit werkte erg stimulerend en gaf me de motivatie om door te gaan. Toch heb ik ook lastigere periodes gehad. Omdat ik dus nogal bourgondisch leef is het niet altijd even makkelijk gegaan. Door de week gaat het me prima af maar in het weekend is het voor mij allemaal wat lastiger. Om aan voldoende lichaamsbeweging te komen sport ik drie keer per week bij Sporthelden en dat doet me erg goed.

Bij Fitfanatics (Sander) heb ik een stok achter de deur gevonden en is het me gelukt om in een half jaar tijd 7,5 kg af te vallen! Daarnaast kan ik altijd rekenen op de steun van mijn vrouw Mia en dat is voor mij een goede stimulans om door te gaan!

Ik ben Sander dan ook erg dankbaar voor de hulp en uitleg die hij mij heeft gegeven! Bedankt!