Karlijn Jacobs

Na twee zwangerschappen en (stiekem) heel wat kilo’s meer, was het voor mij echt tijd om mijn gewicht en gezondheid aan te pakken. Voordat ik me kon bedenken, vulde ik het contactformulier op de site in en al snel kreek ik een reactie. Nu was er geen weg meer terug.

Om te beginnen kreeg ik van Sander een weekmenu en dit viel me ontzettend mee: ik kon de hoeveelheden die ik ‘mocht’ eten zelfs niet op! In dezelfde week startte ik ook met mijn trainingen en bij de eerste meting zag ik meteen resultaat. Vanaf toen ging het alleen maar beter: het voedingsschema voelde steeds minder als een schema en het letten op wat en hoeveel ik at, ging bijna vanzelf. Mijn gewicht ging niet alleen bij elke meting omlaag, maar door de trainingen begon ik ook zelf in de spiegel het verschil te zien. Wat ik niet had verwacht, was dat ik me zo veel fitter zou gaan voelen!

Al met al ben ik nu 30(!) kilo kwijt, meer dan ik ooit had durven hopen en dromen. En eerlijk gezegd: ik heb het allemaal nooit als een belemmering ervaren of heel moeilijk gevonden, ook iets dat ik niet had verwacht. Daarnaast merk ik, ook al heb ik mijn doel ruimschoots bereikt, dat ik nog steeds gezonder en bewuster eet waardoor ik me ook fit blijf voelen. Sander, dankjewel voor alle begeleiding! ????

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Karlijn Jacobs

''Ik had niet verwacht me zo veel fitter te voelen!''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training Panningen - Loes Haenraets

Loes Haenraets

Ik voel me echt fitter!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics