Ik had niet verwacht me zo veel fitter te voelen!

Na twee zwangerschappen en (stiekem) heel wat kilo’s meer, was het voor mij echt tijd om mijn gewicht en gezondheid aan te pakken. Voordat ik me kon bedenken, vulde ik het contactformulier op de site in en al snel kreek ik een reactie. Nu was er geen weg meer terug.

Om te beginnen kreeg ik van Sander een weekmenu en dit viel me ontzettend mee: ik kon de hoeveelheden die ik ‘mocht’ eten zelfs niet op! In dezelfde week startte ik ook met mijn trainingen en bij de eerste meting zag ik meteen resultaat. Vanaf toen ging het alleen maar beter: het voedingsschema voelde steeds minder als een schema en het letten op wat en hoeveel ik at, ging bijna vanzelf. Mijn gewicht ging niet alleen bij elke meting omlaag, maar door de trainingen begon ik ook zelf in de spiegel het verschil te zien. Wat ik niet had verwacht, was dat ik me zo veel fitter zou gaan voelen!

Al met al ben ik nu 30(!) kilo kwijt, meer dan ik ooit had durven hopen en dromen. En eerlijk gezegd: ik heb het allemaal nooit als een belemmering ervaren of heel moeilijk gevonden, ook iets dat ik niet had verwacht. Daarnaast merk ik, ook al heb ik mijn doel ruimschoots bereikt, dat ik nog steeds gezonder en bewuster eet waardoor ik me ook fit blijf voelen. Sander, dankjewel voor alle begeleiding! ????

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?