Ik kijk weer tevreden in de spiegel!

Nadat ik in een half jaar tijd 5 kilo was aangekomen zat ik niet meer lekker in mijn vel. Ik at al weken ongezond, echt ongezond. Op slechte dagen tikte ik wel eens de 4000 calorieën aan. Ondanks dat ik 3 keer per week aan teamsport deed én 2 keer per week naar de fitness ging bleef ik aankomen. Het was dus duidelijk dat er iets in mijn voedingspatroon moest veranderen, daarom heb ik contact opgenomen met FitFanatics. Hierna ging het allemaal heel snel en voordat ik het wist was daar mijn eerste weegmoment: 78,6 kilo. Daar schrok ik van en vanaf dat moment heb ik ook echt de knop omgezet. De eerste weken heb ik me heel streng aan het voedingsschema gehouden, wat resulteerde in – 6,8 kilo in de eerste maand. Hierna ben ik iets meer met het schema gaan spelen terwijl ik alles bij hield in een voedingsapp. Zo bleef ik netjes binnen mijn caloriebehoefte, maar kon ik ook af en toe lekker ‘cheaten’.
Ik zat beter in mijn vel, voelde me fitter en het sporten ging me veel beter af. Dit in combinatie met het fijne voedingsschema en de weegmomenten met Sander zorgde ervoor dat het heel makkelijk vol te houden was. Elke meting ging er weer wat vanaf, zelfs nadat ik slechte weken had gehad. Na 3 maanden was het tijd voor de laatste meting en het eindresultaat. Ik ben van 78,6 kilo naar 64,8 kilo gegaan! Ook mijn vetpercentage is flink omlaag gegaan van 26,5 % naar 19,5 %.
Ik wil Sander heel erg bedanken voor de fijne begeleiding tijdens deze 3 maanden, ik kijk weer tevreden in de spiegel! ????

 • Before

  Before

 • After

  After

 • Before

  Before

 • After

  After

 • Before

  Before

 • After

  After