Sharon

Na drie zwangerschappen vrij kort op elkaar, wist ik na de laatste nu moet het gaan gebeuren! Ik moet nu echt aan het werk om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Ik was getipt over fitfanatics en heb de stoute schoenen aangetrokken en het contactformulier ingevuld. Sander nam al vrij snel contact met me op en het intakegesprek werd gepland.
Vol enthousiasme ging ik ervoor. Ik kreeg een mooi weekschema waar ik me de eerste weken strikt aanhield, ook d.m.v. de app ‘eetmeter’ hield ik alles netjes bij wat ik at. Zo had ik er een goede controle over. De eerste metingen logen er niet om en had direct resultaat. Dit gaf me veel zelfvertrouwen en bevestiging dat het kan! Ondanks de feestdagen en de carnaval heb ik al die tijd in een dalende lijn gezeten. Heb geen ‘zwakke’ momentjes gekend omdat alles mag. Sander leert je bewuste keuzes te maken. Als je een keer een feestje hebt kun je daar ook gewoon van genieten, zonder dat je alles moet laten staan.
Ik heb dankzij Sander mijn hele levensstijl aangepast en pluk daar nog elke dag de vruchten van. Begin november ben ik bij Fitfanatics binnengestapt nu 8 maanden later ben ik 30 kilo afgevallen. Ik had dit nooit durven dromen van te voren, maar ik kan het iedereen aanbevelen! Je staat versteld wat je uit jezelf kan halen en wat je kunt bereiken.
Ik heb weer contouren gekregen van mijn lichaam en ik sta weer stralend voor de spiegel! Wie wil dat nou niet?
Sander super bedankt voor alles!!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Sharon

''Ik sta weer stralend voor de spiegel!''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics