Ik sta weer stralend voor de spiegel!

Na drie zwangerschappen vrij kort op elkaar, wist ik na de laatste nu moet het gaan gebeuren! Ik moet nu echt aan het werk om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Ik was getipt over fitfanatics en heb de stoute schoenen aangetrokken en het contactformulier ingevuld. Sander nam al vrij snel contact met me op en het intakegesprek werd gepland.
Vol enthousiasme ging ik ervoor. Ik kreeg een mooi weekschema waar ik me de eerste weken strikt aanhield, ook d.m.v. de app ‘eetmeter’ hield ik alles netjes bij wat ik at. Zo had ik er een goede controle over. De eerste metingen logen er niet om en had direct resultaat. Dit gaf me veel zelfvertrouwen en bevestiging dat het kan! Ondanks de feestdagen en de carnaval heb ik al die tijd in een dalende lijn gezeten. Heb geen ‘zwakke’ momentjes gekend omdat alles mag. Sander leert je bewuste keuzes te maken. Als je een keer een feestje hebt kun je daar ook gewoon van genieten, zonder dat je alles moet laten staan.
Ik heb dankzij Sander mijn hele levensstijl aangepast en pluk daar nog elke dag de vruchten van. Begin november ben ik bij Fitfanatics binnengestapt nu 8 maanden later ben ik 30 kilo afgevallen. Ik had dit nooit durven dromen van te voren, maar ik kan het iedereen aanbevelen! Je staat versteld wat je uit jezelf kan halen en wat je kunt bereiken.
Ik heb weer contouren gekregen van mijn lichaam en ik sta weer stralend voor de spiegel! Wie wil dat nou niet?
Sander super bedankt voor alles!!