Ik voel me weer een stuk prettiger!

Nadat ik over Fitfanatics hoorde en eens een kijkje had genomen op Facebook en de website, begon het bij mij ook te kriebelen om iets aan mijn gewicht te gaan doen. Ik merkte dat de kleding me strakker ging zitten en voelde mezelf niet meer helemaal happy.

Afgelopen januari ben ik bij Sander gestart. Ik heb tegen Sander verteld dat ik toch wel iemand ben die in het weekend graag een pilsje drinkt.
“Nou, dan zullen we samen eens gaan kijken hoe we dat gaan doen” zei Sander.

Ik kreeg een mooi voedingsschema met wat ik dagelijks mocht eten. Op dit schema stonden allemaal hele normale dingen, dingen die je gewoon in de supermarkt kon krijgen en die ook nog eens lekker waren.
Dus dit was voor mij al heel positief.

1x in de 2 weken kwam ik bij Sander om te wegen en te meten. Voor mij was dat getal op de weegschaal altijd heel belangrijk, totdat Sander me vertelde dat dat getal helemaal niet alles zegt.
Ik heb nu zelf ook ingezien dat het gewicht van verschillende factoren kan afhangen.

Het ging steeds super goed en viel telkens weer af. Ik hield me aan het voedingsschema, maar kon in het weekend toch lekker een pilsje drinken en een frietje eten. Zo moest je doordeweeks dan wel iets strenger zijn, maar dit was voor mij goed vol te houden.

Bij 1 meting was ik 1,5 kg aangekomen. Ik schrok ervan en begreep het niet, had me netjes overal aan gehouden maar toch was ik aangekomen. Het was toen heel warm weer en Sander vroeg of ik wel genoeg water dronk. Toen kwam ik er achter dat veel water drinken dus super belangrijk is, zeker met warm weer! Dit ben ik daarna ook veel bewuster gaan doen en het werkte! Ik viel meteen weer af.

Uiteindelijk ben ik ruim 5 kg afgevallen. Hier ben ik heel blij mee en voel me een stuk prettiger.
Het fijne is dat ik dit mijn hele leven kan gebruiken, heb goede tips gekregen die ook echt helpen!
Er mogen zeker nog wel wat kilootjes vanaf, maar dit ga ik alleen proberen. Uiteindelijk moet je het toch zelf doen en ervoor gaan!

Sander super bedankt voor de fijne hulp en goede tips!????????

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?