Kiki

Na weer een zomer niet helemaal lekker in mijn vel te zitten besloot ik vorig jaar september dat het tijd was de knop om te zetten. Ik wist al langere tijd dat ik niet gezond bezig was en voelde me daar dan rot over, maar had geen idee waar te beginnen zodat ik die kilo’s kwijt zou raken en weer fit en gezond kon worden.

Al veel eerder had ik eens getwijfeld om contact op te nemen met fitfanatics maar toch heb ik toen de stap niet durven zetten. Ik studeerde en woonde in een studentenhuis in Breda; in mijn ogen niet de ideale situatie om af te vallen en mijn leefstijl om te gaan gooien. Maar vorig jaar september was voor mij de maat dus vol en heb ik een afspraak met Sander ingepland. Ik vond het super spannend omdat ik wel wist dat ik te zwaar was maar voor mezelf had ik het lange tijd goed gepraat. De eerste afspraak was dan ook best confronterend maar Sander stelde me al snel gerust en daardoor begon ik heel gemotiveerd aan dit ‘avontuur’.

Eerst was het belangrijk voor mezelf en voor Sander om inzicht te krijgen in wat ik allemaal at op een dag. Dit hield ik bij in een eetdagboek en op basis daarvan heeft Sander uiteindelijk een voedingsschema voor me gemaakt. Hij heeft daarbij rekening gehouden met dat ik in een studentenhuis woonde en dat er regelmatig wat biertjes en studentenmaaltijden genuttigd werden. Ik leerde hoe ik kon compenseren wanneer ik in het weekend een feestje gepland had staan maar vooral leerde ik dat er geen goede of slechte voeding is, je moet vooral weten in welke mate je dingen tot je neemt en dat je daar helemaal zelf verantwoordelijk voor bent. In het begin vlogen de kilo’s eraf en hierdoor groeide mijn motivatie alleen maar. Ik kreeg steeds meer complimentjes en begon zelf ook duidelijk verschil te zien in de spiegel. Sander raadde me ook aan om foto’s te maken. Dat heb ik dan ook voor mezelf gedaan en hierdoor zag ik het verschil nog beter. Ook tijdens de coronaperiode, waarin fysiek meten en wegen niet mogelijk was belde Sander me op onze vaste afspraaktijden op om te vragen hoe ik ervoor stond en om te kijken of het allemaal nog lukte. Gelukkig konden we het na die rotte thuiszit-periode weer oppakken en ik had nog meer zin om door te gaan waar ik gebleven was. Toen ik voor mijn gevoel vanuit alleen voeding niet meer genoeg resultaat boekte ben ik weer begonnen met fanatiek sporten.

Door mijn lichaam haalde ik al heel lange tijd geen plezier meer uit sporten maar omdat ik steeds fitter en gezonder werd ging het sporten me ook weer steeds makkelijker af. Ik vind het nu zelfs leuk wanneer ik weer kan gaan kickboksen, bootcampen of fitnessen. Ook wanneer ik even een mindere week had, bleef Sander duidelijk maken dat hij zeker wist dat het de volgende week weer top zou gaan en gaf hij me allerlei tips om de motivatie weer even op te pakken. Ik heb Fitfanatics nooit ervaren als een streng dieet, totaal niet zelfs. Ik geniet nog vaak van lekker eten, lunchen of een feestje. Ik besef me nu alleen wel dat ik alles mag, alleen niet altijd in de mate waarin ik het voorheen tot me nam.

Ik ben nu in totaal ruim 12 kilo afgevallen en de omtrek van mijn taille is 12 cm minder! Ik ben vastberaden om die 15 kilo te halen, het doel wat ik in mijn hoofd had toen ik begon bij Fitfanatics. Maar wanneer ik nu in de spiegel kijk ben ik al hartstikke trots op mezelf en heb ik zelfs zin in de zomer!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Kiki

''Ik wist al langere tijd dat ik niet goed bezig was''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics