Femke van Looijen

Al een hele tijd voelde ik mij onzeker over mijn lichaam. Via via had ik wel eens gehoord van FitFanatics, maar ik vond de drempel altijd te groot om mij aan te melden. Nadat ik sinds lange tijd weer eens op de weegschaal stond, was de maat echt vol. Dit moest veranderen en zelf lukt mij dit niet! Ik heb mij via de website aangemeld en al snel belde Ellen mij op voor een intakegesprek.

De eerste 4 dagen moest ik een eetschema bijhouden. Soms schaamde ik mij echt om alles op te schrijven, maar ik moest het echt naar waarheid invullen. Het is ten slotte voor mijn eigen bestwil. Deze eerste stap heeft mij al laten inzien dat ik niet goed bezig was. Vooral in de weekenden kwam er veel te veel binnen. Van Ellen kreeg ik een voedingsschema op basis van producten die ik lekker vond. Ik herkende gelukkig ook dingen die ik al deed, zoals groenten bij de lunch.

In de tussentijd heb ik mij ook ingeschreven bij de sportschool. Niet om 7 dagen per week te gaan sporten, maar twee keer in de week vond ik voldoende. De tweewekelijkse meetmomenten waren echt een bevestiging van het feit dat ik goed bezig was. Iedere keer was er weer iets vanaf, bereikte ik mijn doel en ik ging ik met een trots gevoel de deur uit. Het voedingsschema was heel goed vol te houden en het sporten ging me ook goed af. Zelfs met Kerst en carnaval bleef ik afvallen, ondanks dat ik van die dagen echt genoot. Ook de app gaf mij veel houvast. Door het invullen van de FitFanatics-app kon ik kijken of ik binnen mijn marge bleef wanneer ik eens iets anders wilde eten. De app heeft mij ook veel inzicht gegeven in de voedingswaarde van producten.

Ellen heeft mij laten inzien hoe ik de balans kan vinden tussen streng zijn voor mijzelf (soms zelfs té) en in het weekend genieten van een hapje en drankje. In een half jaar tijd ben ik 24 kilogram afgevallen en is mijn vetpercentage met  ruim 11 % omlaag gegaan! Ik heb nooit het gevoel gehad dat dit echt een dieet was. Het is niet alleen een verandering geworden van mijn eetpatroon. Ik zit weer lekker in mijn vel, ben fitter en ik heb veel meer energie.

Ellen, bedankt voor de stok achter de deur die ik nodig had, alle tips en natuurlijk de motiverende woorden elke keer!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Femke van Looijen

''Ik zit weer lekker in mijn vel!''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics