Succesverhalen FitFanatics | ik kan nu echt zeggen dat ik de regie heb over dat wat ik eet en welke keuzes ik maak…

In de loop van de jaren waren de kilo’s er heel langzaam bijgekomen, in de zomer van 2020 was het genoeg. Het plaatje in de spiegel en op de foto’s was ik meer dan zat.

De eerste paar kilo’s ben ik zelfstandig afgevallen, dit gaf een positief resultaat op de weegschaal. Maar het bracht ook veel onrust in mijn hoofd, honger en een gemis aan balans.

Daarom heb ik een afspraak bij FitFanatics gemaakt.

Op 1 juni 2020 ben ik gestart bij Mark. Met een gesprek, het bijhouden van een eetdagboek en de eerste foto’s. Mijn motivatie om te starten groeide enorm door deze foto’s.

Het heel strak volgen van het door Mark opgestelde schema was in het begin niet eenvoudig, maar opgeven voor echt begonnen te zijn was natuurlijk geen optie. In de daaropvolgende weken, waarbij het afwegen van hoeveelheden en het volgen van het schema steeds beter verliep met de ondersteuning van Mark, werd het steeds eenvoudiger. De fit-fanatics app zorgt ervoor dat het vrij eenvoudig is om je menu aan te passen en heel bewust te worden van wat je eet. Met als gevolg: zakkende cijfers op de weegschaal, balans, kleinere kledingmaten, een prettig beeld in de spiegel en grip op mijn voedingspatroon.

De lockdown heeft ervoor gezorgd dat mijn traject iets langer duurde dan afgesproken, met als gevolg dat ik nu echt kan zeggen dat ik de regie heb over dat wat ik eet en dat ik weet wat de slimme en lekkere keuzes zijn. Top traject!

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?