Afvallen is een kwestie van keuzes maken

Het gaat om keuzes maken

Door de grote baanwisseling naar een kantoorbaan in november 2016 vlogen de kilo’s eraan. Wat een ellende! Mijn broeken werden steeds strakker, HELP! Omdat ik zoveel goede verhalen had gehoord over FitFanatics, heb ik ze als hulptroepen ingeschakeld om weer terug in shape te komen.

Ik kon snel terecht en na een confronterende eerste meting was ik klaar voor het grote afvalavontuur! 2 januari was een mooie datum om te beginnen en mijn goede voornemens uit te voeren. Ellen stelde een fijn schema op en gaf uitleg over hoe ik het beste om kon gaan met verleidingen en feestjes die ik al had gepland. Het ging super, ik at voor mijn gevoel zelfs meer. Het voelde niet eens als een dieet.

Naar mate de tijd vorderde vlogen de kilo’s en centimeters eraf en voor mijn gevoel had ik het niet echt moeilijk. Het gaat om keuzes maken. Ik kon makkelijk zonder alcohol dus verkoos ik een lekker hapje boven het glaasje wijn. Toen kwam carnaval, mijn beproeving. Het ging gemakkelijker dan gedacht, maar de weken erna vielen me zwaar en kon ik de verleiding van al t lekkere eten en drinken niet weerstaan. Ik was er zeker van dat ik was bijgekomen, maar tot mijn verbazing was ik gelijk gebleven. Gemengde gevoelens, van opluchting en teleurstelling.

Het gaf me kracht om de weken voor de laatste meting extra hard mijn best te doen. En wat ben ik trots op mezelf! Ik voel me goed, fit en energiek! Bijna 6 kg lichter in drie maanden tijd. Nu de grote uitdaging om het zo te houden, challenge accepted! Ellen (en Sander) heel erg bedankt voor je steun! FitFanatics keep up the good work!

  • Voor - Zijkant

    Voor - Zijkant

  • Na - Zijkant

    Na - Zijkant