Klaar voor de zomer

klaar-voor-de-zomer

Inhoudsopgave

De lente is op dit moment al een tijdje aan de gang, en de zomer staat om de hoek. Tijd om je helemaal klaar te maken voor de zomer. Lekker shinen in de warme zon, wie wil dat nu niet? Hoe je ervoor zorgt dat je klaar bent voor de zomer, lees je hier!

Gezond eten

Uiteraard valt en staat alles met je eetpatroon. Gezond eten is belangrijk op het moment dat je fit wilt worden voor bijvoorbeeld de zomer. Maak je niet druk, je hoeft echt niet voor één of ander streng dieet te kiezen. Het is overigens ook niet goed om in één keer heel veel af te vallen. Daarnaast kun je je afvragen of je met zo’n streng dieet wel alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je binnen moet krijgen op een dag. Dus weet waar je aan begint en gebruik je gezonde verstand. Het kiezen voor de schijf van vijf en het eten met mate brengt je al heel ver!

Bewegen

Naast gezonde voeding doet bewegen ook een hoop. Pak je op en ga naar buiten. Bij minimaal 30 minuten beweging per dag, ben jij op de goede weg! Ga dus niet opeens aanmelden bij een sportschool om alleen maar met een peperduur lidmaatschap opgescheept te zitten. Hier krijg je later alleen maar spijt van. Kies voor iets anders, iets dat je leuk vindt! Doe dit alleen of samen, kijk waar jij je fijn bij voelt.

Slaap voldoende

Ja, ook slapen is in dit proces van belang. Je lichaam kan alleen fit worden, als je voldoende rust neemt. Streef naar een nachtrust van 8 uur slaap per nacht. Bij genoeg rust val je beter af, omdat het lichaam dan beter in staat zou zijn tot vetverbranding!

Volhouden

Misschien wel het grootste probleem van alles, is het volhouden. Iets wat je niet leuk vindt houd je minder lang vol, doe dus iets waar je interesse ligt! Of zorg voor een sportmomentje wat goed past binnen je schema, zodat je geen argumenten hebt om niet te sporten. Doe dit alleen of samen met een maatje, en spreek af wanneer je dan gaat sporten. Dit is niet alleen gezellig, maar ook nog een extra stok achter de deur.

Doe hier en daar wat buikspieroefeningen

Doe regelmatig buikspieroefeningen. Dit om je buik nog strakker te maken voor de zomer! Hierdoor val je niet alleen af, maar zie je ook echt dat vet wordt omgezet in spier. En dat is wat je wil!

klaar-voor-de-zomer

Stel telkens kleine doelen

Het hele verhaal moet wel behapbaar blijven. Dit kun je doen door het telkens stellen van kleine doelen. Wil je bijvoorbeeld 5 kilo kwijt, een strakker lijf en gezonder eten en… Stop! Dit gaat nooit werken zo. Kies telkens voor één van de doelen die je wil bereiken. Wanneer je deze heb afgewerkt, ga je door naar de volgende. Maak het haalbaar voor jezelf en ieder doel dat af kan vinken geeft je meer voldoening. Op deze manier krijg je meer vertrouwen in eigen kunnen en blijf je het volhouden!

Beloon jezelf

Heb je een doel behaald, dan is het tijd voor een beloning! En nee, val niet terug op ongezonde versnaperingen, maar verwen je zelf met iets wat je leuk vindt om te doen. Op deze manier blijf je in beweging en behaal je je doelen om klaar te zijn voor de zomer!

Inhoudsopgave

FitFanatics voedingsbegeleiding en personal training in Panningen

Wil je aan de slag met jouw doelen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Voor jou geselecteerd

Snel afvallen is dat wel verstandig

Snel afvallen, is dat wel verstandig?

In onze hedendaagse samenleving is de belofte van snel afvallen erg verleidelijk. Zeker met uitspraken zoals...

Bekijk artikel

Spiermassa opbouwen, zo werkt het!

Veel mensen beginnen hun fitnessreis met hoge verwachtingen en een flinke dosis motivatie, zeker wanneer het...

Bekijk artikel

welke spiergroepen kun je het beste samen trainen voor optimaal resultaat

Welke spiergroepen samen trainen?

Wanneer je de sportschool binnenstapt, gewapend met de beste intenties en een flinke dosis motivatie, wil...

Bekijk artikel

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics